Mobilet Bionik 52 Sıkıntıları

Motor aşırı zevkli 2 zamanlı olması ve ilk defa bu kadar cigerlisine bindim mükemmel ama sıkınıtlarım var

1 Hafta Önce Bionik 52 Aldım Aldıgım Gün Motorum Efsane Gidiyor Kuduruyordu 2 Gün Sonra Tam Evin Önüne Geldim Motoru Koyucam Stop Etti Anlamadım karbratör Karışımı Yapamamıştır dedim Bıraktım

2 Gün Önce Motoru Vururdum Tekte Aldı 1 KM Gitikden Sonra tekrar stop etti Bir daha vurdurdum yine aynı 3 vurdurmadan sonra bir daha çalışmadı bezini kontrol ettim Yağım Var benzinin Hepsini boşaltıp farklı istasyon benzini koydum ama nafıle buji yağlanmıştır dedim temizledim taktim yok ateşleme baktım var ama motor çalışmıyor

sorum bionik 52 lerde elektirik tesisatında hangi kablolar bir birine baglanır

bu motor neden çalışmaz

Ateşlemede sorun yoksa geriye bi karbüratör kalıyor zaten.

Açıp temizle bi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hesap aç para toplayalım sana ..bu devirde mobilet ne aq..biz cocukken biniyorduk..polise 2 tane kaptırdım

Platin ve meksefeye bak.

Platin meme yaptiysa,sıfır zimparayla arasini temizle.

Motoru fazla sıkıştırmış olabilirsin..

Karbratörümü Başka Bir Motorda Denedim Sıkıntısız Çalışıyor

Ama Bu Mobiletlerin Ateşleme Kabloları Nasıl Bağlanıyor Motordan Çok Fazla Kablo Geliyor Hangisi Hangisinin Şaşırdım

Anlayamadim atesleme var diyorsunuz o halde neden kablolarla ilgili sorun oldugunu dusunuyorsunuz?
Motorda kompresyon var mi?
Bujiyi sökün ve kavramadan motoru cevirin buji yuvasindan benzin atiyor mu kontrol edin. Atmiyorsa ve karburator calisiyor diyorsaniz diyafram arizalidir karisimi kartele alamiyordur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar