Bu konunun burada işi nedir?
Arkadaş ben seni cidden takip etmiyorum ama bir çok başlığında bir siyasi ya da dini propaganda mı olur? Gözüme batıp duruyor, eminim başka konular da açıyorsun ama burası bu konunun yeri mi? Ben de senin kadar bu ülkeyi seviyorum iyisine iyi deriz, kötüsüne de kötü, ama sapla samanı karıştırmam. Moto sohbet'in altında bir bak ne başlıklar var, kaç konu açılmış son zamanlarda bir kişi de senin gibi alakasız sırf kutuplaşmaya meyilli konu açmamış, tek tek bak burada bir tane bulabilecek misin, bulsan da ne fark eder burası yeri mi? Forum çöpe döndü insaf yani! Moto sohbet'in altına kim ne bu tip başlık açıyorsa kınıyorum!
Moto sohbetteki ilk 6 sayfa, toplam 120 konu açılmış bir kişi de senin gibi bir konu açmamış, devamına bakmadım bakmayı da gerek görmüyorum, yani yeri mi burası?
Konu dışı diye bir yer var forumda oraya açsana bu tip başlıkları her yerde bu tip şeyler açmakla nedir ne amaç vardır?
bakmak isteyenler ya buraya da ya da bu başlığın altındaki diğer sayfalara baksın tek ben mi bu konuda sıkıntıyım anlayamıyorum!
sayfa3
sayfa3
sayfa4
sayfa5
sayfa6