herkese merhaba,
perşembe akşamı gittim motoventoya (buarada %30 indirim yapacaklarını söylediler gittiğimde, cuma, cumartesi ve pazar günü için) ve
alpinestars bogota deneyebildim (913 tl den 650 tl lere falan düşüyor), diğerlerinden ellerinde yoktu.
aslında gönlüm
şundan (n11.comda 850 tl ye vardı) yanaydı ama bu üründe yoktu. n11.comda bi satıcıda xxl ve 3xl görünüyordu onu da aradım ellerinde sadece S beden varmış.
önce ilk linkteki pantolonu almaya niyetlendim ama aklıma takılan kısmı fermuarın arka tarafında çok ince bir astar var, burdan su girebilirmiş gibi geldi. en sonunda karar değiştirdim ve
alpinestars bregenz modeli ni n11.com dan sipariş vermemye karar verdim ve bir kaç saat önce siparişi verdim. şimdi onaylanmasını bekliyorum. salı veya çarşamba da gelmiş olur. geldikten sonra da tekrar nasıl olduğunu yazarım.
perşembe günü bir de motoruma.com un mağazasına gittim uzun bir ceket bakmak için.
Tucano Urbano nun bu modeli çok hoşuma gitti. hem günlük montlara benziyor hem de içini çıkarıp mont gibi giyebiliyorsunuz. L bedeni cuk gibi oturmuştu ama rahat olsun diye XL bedeni aldım. ne kollardan, ne boğazdan, ne de göğüs kısmından bir gram rüzgar girmiyor. diğer monta kıyasla çok daha iyi oldu. bi tişört bi kazakla giyiyorum montu.
yalnız sırt koruması yok, sırt koruma yeri de yok sanırım. ben harici kullandığım için çok takılmadım. yağmur yağdığında suya ne kadar dayanıklı olduğunu göreceğiz. şimdilik memnunum gibi inşallah öyle devam eder.