Ben 0 km 2014 aralık ayında pcx 150 aldım adamlar nemrut gibi tüm pazarlık çabalarıma rağmen kuruş inmediler internet fiyatından aldım.ister al ister alma hatta renk beyaz istemiştim kalmadı füme var dediler. Neyse biri almamış beyaz ı sonradan beyaz alabildim.Aynı şekilde 0km xmax 250 2016 model i 2017 yılının eylül ayında almama rağmen adamlar yine indirim yapmadı satılmazsa dursun kenarda modunda. Yani japonlar pazarlık yapmıyor genel anlamda.Evet genelde ülkede herşeyin gerçek fiyatı üstüne otomatik pazarlık payı ekledikleri için bende acaba pazarlık etmeden alırken salak gibi gerçek fiyatının üstüne mi alıyoruz diye düşünüyorum
Arkadaşlar selam, sıfır motor alırken bayiilerden filan pazarlık yapıyor musunuz? ne kadar düşüyorlar genelde ya da fiyat düşürüyorlar mı hiç? deneyimlerinizi alalım![]()
Nakit alacam dediğimde hep liste fiyatından daha indirimli aldım. Kredi ile bile alsam tüketici kredisi kullanarak aldım ve bayiiye nakit ödediğim için yine indirimli aldım.
Bazen İstanbul değilde Anadolu'da bir bayiiden alınca da İstanbul'dan daha ucuza alınabiliyor.
Zamanında crf250 rally için 3 bayiiden anahtar teslim fiyatlar almıştım nakit için. Liste fiyatı 23000 idi, ilk bayii 21.500, ikinci bayii,21.000, üçüncü bayii ise 20 bine bırakırım demişti. Ben elimdeki motoru satamamıştım, adamlar 1 ay sonra geriye aramıştı alacak mısınız diye.
Anla işte.
Şu aralar nakit alacak olan sıkı pazarlık ve farklı bayiilerden fiyatlar alarak istediği fiyata alabilir, satılmıyor çünkü doğru düzgün.
2015'de otomobilimi alırken sora sora 4. bayiiden kampanyalı liste fiyatından 7000 tl daha azına fiyat almış, bayii de bir 1000tl'likde aksesuarı hediye ettirmiştim.(Tabii 2015 Aralık'tı ve 2018 modeller geleceği için satmanın peşindeydiler, son 2 sıfır arabamı Aralık'ta aldım bu şekilde)
tabı kı hele keş para alacaksam adamın iliğiğni kemıgını emiklerım .
Valla ben bir çok bayii yi aradım hem honda hem yamaha adamlar sanki satmak istemiyormuş gibi konuştulartelefonda bilgi alırken bile böyle isteksiz isteksiz cevap vermeler filan. Yani sanmıyorum ben çok satamadıklarını