hyosung gv 650 ile harley davidson vrsca

hortlamış bi topic daha:)
gv 650 ile hd neden kıyaslıyosunuz arkadaşlar.gv 650 tipini hd ve hondadan araklamış bi motor.orjinali ile kıyaslamak yanlış bence.evimin hemen yanındaki hoysung bayiinde vitrinde en önde gv 650 duruyo ama onu yanına bi hd v-rod koyup bakın bakalım nasıl duracak.:mrgreen:hyal bile edmiyorum.
bu arada gv 650 kötü bi motor değil bence.ama hd ile kıyaslanamaz.

Arkadaş iki modelin tarz olarak benzediğini ifade etmiş ama mangalda kül bırakmamışsınız.:p Birisi Amerika diğeri Koreli.. Birinin kayışı 30.000-50.000 km arasında 660 ytl den değiştirilirken Amerikalıda fiyat 1100 ytl kısacası her motosiklet sevdalısı ekonomik gücü yetene biner.:bounce:

Arkadaş iki modelin tarz olarak benzediğini ifade etmiş ama mangalda kül bırakmamışsınız.:p Birisi Amerika diğeri Koreli.. Birinin kayışı 30.000-50.000 km arasında 660 ytl den değiştirilirken Amerikalıda fiyat 1100 ytl kısacası her motosiklet sevdalısı ekonomik gücü yetene biner.:bounce:

Biraz hortlatmış olucam belki ama 😀

Aradan 10 yıl geçmiş , geçen gün kayışı sordum 2.500 TL çektiler. Bende mecbur zincire çevirdim , el mahkum genelide zincire döndürdü zaten.

Konuya dönersek ; Allah şahit çoğu kez
H.D nin yanına çektiğimde foto çekenler, motor hakkında soru soranlar eksik olmuyor. H.D nin yüzüne bakan olmuyor arkadaşta biraz bozuluyor tabi 😀

Ama tabiki H.D nin kalitesi tartışılmaz.
Ben birkaç modifiye ile görüntü bakımından çok hoş bir şekil yakaladığimdan H.D sönük kalıyor ama benim namussuzda zamanında bana az çektirmedi.

Hee Bu arada yolda H.D yi tokatlıyo oda ayrı bi gurur tabi 👍

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------

.........👍

GV 650 aslen H-D V-Rod'dan daha önce piyasaya çıktı ve esasen egzozuna kadar kopya çektiği model Yamaha XV1700 Road Warrior 'dır. Bu motordan Türkiye'de 3-4 tane ya var ya yok. Siparişle getirilmişti. Yamaha 10 yıldan fazladır bu motoru üretmiyor bu arada.

bakınız:

YAMAHA-XV-1700-Warrior-782_5.jpg

GV 650 aslen H-D V-Rod'dan daha önce piyasaya çıktı ve esasen egzozuna kadar kopya çektiği model Yamaha XV1700 Road Warrior 'dır. Bu motordan Türkiye'de 3-4 tane ya var ya yok. Siparişle getirilmişti. Yamaha 10 yıldan fazladır bu motoru üretmiyor bu arada.

bakınız:

https://s1.cdn.autoevolution.com/images/moto_gallery/YAMAHA-XV-1700-Warrior-782_5.jpg

Haklisiniz bu kasayı bilmiyordum gerçektende çok benziyor. Hele ki gv650 nin
Yeni kasası neredeyse birebir koltuk, arka kuyruk egzoz hemen hemen kopya.

Demekki kaynak yamaha XV 1700 Warrior
Kopyalayan Gv650 bunlardan esinlenerek ortya çıkan ise H.D V- Rod.👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar