300'TL Limit ile dizlik yada pantolon önerisi.

Motor ekipmanlarımı yavaş yavaş tamamlıyorum. forumdaki en kapsamlı konu 2016'da açıldığı ve dolar kuru farkından orada gösterilen seçenekler benim için malesef pekde uygun değil. 300'tlye kadar sertifikalı ve pantolon içine giyebileceğim bir dizlik varsa da 300'tlye kadar motor pantolonu bakıyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler

İki gündür scoyco k16 kullanıyorum gayet memnun kaldım, hem beklediğimden çok daha sıcak tutuyor hemde diz koruması çok iyi tavsiye ederim ama tek eksiği eğer kilolu bir yapıdaysan, iriysen biraz sıkabilir ben zayıf olduğum için bana tam oldu. Link : https://www.hepsiburada.com/scoyco-k16-sert-korumali-dizlik-pm-otfe48761

4Riders' ın impactec korumalı Cordura dizliğini aldım.İnanılmaz güvende hissettiriyor.Motomax' te kampanyalı fiyatından aldım.İyi ki almışım diyorum.Virajlara daha güvenli girmeye başladım.

Ebc yandan fermuarli tavsiye ederim. Ben kullanıyorum epey memnun kaldım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4Riders' ın impactec korumalı Cordura dizliğini aldım.İnanılmaz güvende hissettiriyor.Motomax' te kampanyalı fiyatından aldım.İyi ki almışım diyorum.Virajlara daha güvenli girmeye başladım.

puahahahahahaha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar