Cros bot vites atma

Arkadaslar cros bot aldim .sorum su normal ayakkabiyla vitesin altina ayagim giriyor vitesi ayagimin ustuyle yukseltiyorum.cros bitla bu olmuyor .benim motor kuba black cat acaba vites ile bastigim yer arasi bu motorlarda darmi onun icinmi boyle yoksa boyle olmasimi dogru.vitesi botuun ucundaki cikintiyla veya bazen burun yan tarafindaki cikintiyla yukseltiyorum

Motosikleti
D400
Huzur.

mk1898_21.05.2017_0a10406.jpg

Motosikleti
BWS 100
Pedalı söküp biraz daha, yukarı çevirip tekrar takabilirsin.
Pedalın altına rahat girer botun.
Yalnız bu sefer de pedalı aşağı basman gerektiğinde, ayağını biraz daha kaldırman gerekecek.

Bu parca benim motorada olurmu.ben yillardir mopet kullandim ilk defa vutesli motorum oldu.arkaya basinca yukseliyor dimi bu parcad vites mantiken

Motosikleti
D400
nasıl yav ; arkaya basınca yükseliyor öne basınca düşürüyor.

kendi motorumdan süphelendim sayenizde :queen:

botun çıkıntısıyla vites yükseltme var hard enduro da öyle yapılıyor

Dostum cross motora moped pegi takmaman için gerekirse sana yalvaririm bilmem anlatabiliyormuyum...

Sen vites pegini bi ustaya gösterip 2 dakika yukarı kaldirt, vites yükseltirken zorluk çekmezsin, düşürürkende bi zahmet ayağını kımıldatıp pegin üstüne bas yani :)
O moped pegini motora taktığında nasil sakit bir görüntü ortaya çıkacak hayal bile edemiyorum :/

Arkaya basinca 1 den 2 ye 2 den 3. E aliyor benim anladigim .yukseltme veya dusurme kavramlarini yanlis kullanmis olabilirim. O parcanin adi vites pegimi ismini bile bilmiyorum tavsiye uzerine dusunmustum crosda olmuyor demekki .vites kolunu kendim biraz yukari cekeyim bakiyim nasil olacak. Bende botun ucundaki cikintiyla atiyordum vitesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar