- Konu Yazar
Arkadaşlar klasik olacak ama yardımlarınıza ihtiyacım var.
An itibariyle sym hd2i 200cc ye biniyorum. idareten bindiğim bir model. enduro sevdalısıyım fakat imkanlar doğrultusunda Mondial RX3 veya Regal Raptor Spt350 alacağım. şimdi değerli dostlardan bazıları çıkıp toprakta mı bineceksin yolda mı diye sorarlar. hard enduro filan yapmayacağım. bunun yüzde 30u toprak kalanı asfalt gibi düşünün. regal tercih edersem tourance lastik takmayı düşünüyorum. artıları eksileri yazıyorum siz karar verin
imla hatalarından ötürü affola.
Regal Raptor SPT350
artıları
depo 28 litre
350cc
çift silindir
fren kabiliyeti
kocaman cüsseli bişey
eksileri
aşırı yakıt tüketimi (7-8 litreden bahsediyolar)
rx3e göre tipi biraz daha kötü
Mondial RX3i evo
artıları
tel jant olması
yakıt tüketimi az
tipi gayet başarılı
yürütme maliyeti diğerine nazaran daha ucuz
eksileri
tek silindir olması
isminin mondial olması(ön yargı değildir daha önce 2 adet mondialim oldu)
gücünün diğerine göre yetersiz olması
kronik arızalar vermesi
beyler 2. el alacağım, hem şehir içi hem de uzun yol kullanacğım lütfen ciddi düşünüp siz olsanız hangisini alırdınız yazarsanız sevinirim. bu arada soran olursa benim ktm pert
An itibariyle sym hd2i 200cc ye biniyorum. idareten bindiğim bir model. enduro sevdalısıyım fakat imkanlar doğrultusunda Mondial RX3 veya Regal Raptor Spt350 alacağım. şimdi değerli dostlardan bazıları çıkıp toprakta mı bineceksin yolda mı diye sorarlar. hard enduro filan yapmayacağım. bunun yüzde 30u toprak kalanı asfalt gibi düşünün. regal tercih edersem tourance lastik takmayı düşünüyorum. artıları eksileri yazıyorum siz karar verin
Regal Raptor SPT350
artıları
depo 28 litre
350cc
çift silindir
fren kabiliyeti
kocaman cüsseli bişey
eksileri
aşırı yakıt tüketimi (7-8 litreden bahsediyolar)
rx3e göre tipi biraz daha kötü
Mondial RX3i evo
artıları
tel jant olması
yakıt tüketimi az
tipi gayet başarılı
yürütme maliyeti diğerine nazaran daha ucuz
eksileri
tek silindir olması
isminin mondial olması(ön yargı değildir daha önce 2 adet mondialim oldu)
gücünün diğerine göre yetersiz olması
kronik arızalar vermesi
beyler 2. el alacağım, hem şehir içi hem de uzun yol kullanacğım lütfen ciddi düşünüp siz olsanız hangisini alırdınız yazarsanız sevinirim. bu arada soran olursa benim ktm pert