merhaba arkadaşlar.altan motorun açık adresi ve telefonunu(kesin daha önce yazılmıştır ama) öğrenmek istiyorum 500 bakımına gidecek çaylak kardeşinizde
teşekkür ediyorum şimdiden
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum izmitteyim evraklarımı tamamladım 14.ünde sınava giricem a2 ehliyetimi alıcam inşallah sormak istediğim bi şey var burda regalin fiyatını sordum 4750-5250 fiyat verdiler yani iki model için şu an istanbulda veya başka illerde durum nedir.herkese teşekkürler iyi sürüşler.
merhaba arkadaşlar.altan motorun açık adresi ve telefonunu(kesin daha önce yazılmıştır ama) öğrenmek istiyorum 500 bakımına gidecek çaylak kardeşinizdeteşekkür ediyorum şimdiden
b.müslüm bey,
yağmurlu havada sürüş esnasında kask ne alemde oluyor.. yani vizörü merak ediyorum. malum.. henüz hayal aleminde kurulu ve 20 yıldır faaliyetlerine devam eden ar-ge departmanım "silecekli vizörü" icat edemedi. siz ne yapıyorsunuz yağmurda. işaret parmağınızla mı siliyorsunuz vizörü. benim yağmurlu havada sürüş tecrübem olmadı.
selam arkadaşlar...
bugün servise gittim fanmüşürü bozuldu değiştirmek için,parçayı istediler sarıkayalardan gelecek..bu arada Barışmotor (marmaris yetkili servis) bana sarıkayaların gönderdiği güzel bir ilk yardım çantası hediye etti..içinde küçük bir feneride bulunan...bilgi vermek istedim sizlere servislerinize sorun belkide önceden verdiler sizlere bilemiyorum ama buradan Sarıkayalara ve Barışmotor marmarise jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum...becerebilirsem resimlerini koymaya çalışacağım...
Gün batar usul usul...Kararir Gece... Yeniden dogar hersey...." Her sey bitti" dedigin bir anda Mübarek Ramazan ayinin Gönlünde Huzur kokulu bir Gül kök salmasina vesile olmasi temennilerimle hayırlı ramazanlar arkadaşlar..
uzun zamandır yazmamaktaydım,bir iki satır karalayalım bakalım...
...
![]()