Semtin haylazı Semaverde Çay içmeye gölbaşına gider...

sıcak bir istanbul günüydü kafamda acaba bu gün ne yapsam soruları beni yiyordu..
Atımı yükleyip yola çıktım ...

sıcak havaya rağmen sıcak filtre kahvem ve soğuk suyum eksik olmazdı her fırsatta durmak şarttı

hava sıcaklığı bir ara 41 dereceyi gösterdi gelsin artık bolu tüneli

hemi kahve hemi toto molası şart...

GİT GİT bitmiyor desemde zevkli geçiyor...

ANKARAYA 30 KM KALA ...

VE MUTLU SON...
Ankaraya gidilir gölbaşında semaver de çay içilir

Semtin Haylazı- MOTOSİKLETGÜNLÜĞÜ

imam hatip mezunu din kültürü öğretmeni tipin africa twine hiç uymamış abicim. ama güzel gezi.

Usta başligi gorunce,Aralik ayinin kuru ayazinda angaraya gittin sandim..

Motorcunun hası diyecektim..:cat:

Boyle makina olacak,adanaya şırdan yemege gitmezsem namerdim..

Son düzenleme:
Motoru servise bırakmış ve güzel Antalya pazarında arabayla gezmiş birisi olarak kıskandım.

Usta başligi gorunce,Aralik ayinin kuru ayazinda angaraya gittin sandim..

Motorcunun hası diyecektim..:cat:

Boyle makina olacak,adanaya şırdan yemege gitmezsem namerdim..
Yazın gideriz inşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

Motoru servise bırakmış ve güzel Antalya pazarında arabayla gezmiş birisi olarak kıskandım.

Bende kuru hava motora biniyorum

Kral be bende yeni motorcuyum küçüğüm biraz senden keşke sabahtan yazmış olsaydın birlikte içerdik sohbet muhabbet
Düzeltme:abi daha önceden gelmişsin herhalde ben yeni sandım dikkat etmedim bugünde güzeldi hava Ankara da 8 derece ama güzel :D

abi diyosun ki neyin var neyin yok sat al bir africa twin:)

Neyi var derlerse dayalı döşeli africa sı var deriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

Kral be bende yeni motorcuyum küçüğüm biraz senden keşke sabahtan yazmış olsaydın birlikte içerdik sohbet muhabbet
Düzeltme:abi daha önceden gelmişsin herhalde ben yeni sandım dikkat etmedim bugünde güzeldi hava Ankara da 8 derece ama güzel :D
Ankara buz gibi yeni iyileşmesem gelirdim

Açık ve net söylüyorum. Dün accık motorla gezdim ve yeterince üşüdüm. Muhtemelen senenin son sürüşünü yaptım, eve gelmeden 1km önce depoyu doldurdum ve motoru bıraktım. Bugün sözde zinciri yağlayacaktım onu da unuttum. Bir ara yağlarım die düşünüyorum. Sonuç olarak sizlerin tekerlerinizin düz basmasını temenni eder ve servis yada araba ile İstanbul trafiğinde mutlu mesut sıkışırken, yanımdan geçen motorculara gıpta ile bakıp iç geçireceğim :king:

Açık ve net söylüyorum. Dün accık motorla gezdim ve yeterince üşüdüm. Muhtemelen senenin son sürüşünü yaptım, eve gelmeden 1km önce depoyu doldurdum ve motoru bıraktım. Bugün sözde zinciri yağlayacaktım onu da unuttum. Bir ara yağlarım die düşünüyorum. Sonuç olarak sizlerin tekerlerinizin düz basmasını temenni eder ve servis yada araba ile İstanbul trafiğinde mutlu mesut sıkışırken, yanımdan geçen motorculara gıpta ile bakıp iç geçireceğim :king:
hava cidden soğuk buz gibi

Bende cumartesi çıktım motorla ama sıkı giyindiğim için hiç üşümedim :)

Alt, termal içlik, kadife pantolon, bilekten diz üstüne kadar rüzgarlık onunda üstüne dizlik.

Üst, kışlık uzun kollu atlet, termal içlik, boğazlı yün kazak, polar uzun kollu hırka, kısa kollu yün yelek, içliği geçirilmiş 4 mevsim mont, reflektif yelek, balaklava.

Sadece biraz elim üşüdü. Oda kışlık eldivenle maneti tam hissedemiyorum orta karar deri eldiven kullanmaktan.

Tam robocop gibiydim :)
Havada çok soğuk değildi.

kilit plakanın üzerini kapatmasa daha iyi olacak, ki bir çok kişi bunu yapıyor...

kilit plakanın üzerini kapatmasa daha iyi olacak, ki bir çok kişi bunu yapıyor...
Bir günde otoyolda 101 km den 8 tane ceza geldi . Polis 475 lira ceza yazsa daha karlıyım bir tırın altında kalmaktansa . Tır lar 108 ile gidebiliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

Bende cumartesi çıktım motorla ama sıkı giyindiğim için hiç üşümedim :)

Alt, termal içlik, kadife pantolon, bilekten diz üstüne kadar rüzgarlık onunda üstüne dizlik.

Üst, kışlık uzun kollu atlet, termal içlik, boğazlı yün kazak, polar uzun kollu hırka, kısa kollu yün yelek, içliği geçirilmiş 4 mevsim mont, reflektif yelek, balaklava.

Sadece biraz elim üşüdü. Oda kışlık eldivenle maneti tam hissedemiyorum orta karar deri eldiven kullanmaktan.

Tam robocop gibiydim :)
Havada çok soğuk değildi.
Tam ekipmanlı olmama rağmen risk almıyorum

Ooo, oltayı yeni farkettim. Ben de çoğu zaman bağlarım oltayı motora, bazen hiç kullanmadan dönsem bile. Lakin iki parça spin kamışları sabitleme sıkıntı oluyor.
Dün ben de dolaştım biraz, sabahtan çıkarken alt-üst termal taytları falan giymiştim, bir ara terledim bile. Motosiklet açısından gerçekten çok şanslı bir coğrafyada yaşadığımızı bir kez daha anladım.

valla bunun öyle böyle bahanesi olmaz, bu iş doğru değil... ben ve bi sürü arkadaşım bunu yapmıyor, ki yapsa ilk ben tepki veririim...

valla bunun öyle böyle bahanesi olmaz, bu iş doğru değil... ben ve bi sürü arkadaşım bunu yapmıyor, ki yapsa ilk ben tepki veririim...
doğruluğunu savunmuyorum zaten ama yapıyorum gizlemiyorum köpru ve otoyol girişlerinde açıyorum .

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

Ooo, oltayı yeni farkettim. Ben de çoğu zaman bağlarım oltayı motora, bazen hiç kullanmadan dönsem bile. Lakin iki parça spin kamışları sabitleme sıkıntı oluyor.
Dün ben de dolaştım biraz, sabahtan çıkarken alt-üst termal taytları falan giymiştim, bir ara terledim bile. Motosiklet açısından gerçekten çok şanslı bir coğrafyada yaşadığımızı bir kez daha anladım.
balık çay kahve bahane oluyor

Cumartesi hava güneşli idi bende yaklaşık 100 km gezdim.ustümde mont ve kot pantolon vardı.80-90 km hızlarda sürdüm üşümedim

Cumartesi hava güneşli idi bende yaklaşık 100 km gezdim.ustümde mont ve kot pantolon vardı.80-90 km hızlarda sürdüm üşümedim
Evet mis gibi hava vardı bu hafta sonu

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------

Hocam motosiklet melez mi? ana tarafından honda, baba tarafından yamahagillerden.:)

Yan çantalar etiketçi her etiketi yapıştırırım . Yamaha logosunun içinde lakabım olan semtin haylazı yazıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar