[Bursa - MT]

V&B

tamam KONTGERİLLA kardeş beraber götürelim ben bu gün yetkili servise uğradım benim bi tanıdık abim var orda ben bırakacam ücretli olarak yaptırıcam ben seninkinide bırakırız oraya iidir bursada ilk servis bi usta var içeride zaten yeter benimde tanıdık söleriz ilgilenir sen merak etme benim bi akü almam lazım baştan 1,5 veya 2 aydır çalıştırmıyom sonra götürücem servise sana bilgi veririm

KAYKAY abi pardon İLKAY abi yahu verecem diyon vermiyon sende :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

buluşabilsek bi görüşücez ama konuşuruz motorların durumlarını neyse hayırlısı olsun bakalım

Seflek abi alem adamsın valla...Pazartesi-Cumartesi ikilisinden biri önümüzdeki hafta iftar yemeği için benim için çok uygun bir gün olur.Ama yine de sizin işlerinize göre ayarlayalım ben ayak uydurmaya çalışırım her türlü.Bide iftar için seçeceğiniz yerin benim ulaşımım için uygun olmasını isterim çok şey istiyorum sanırım ama otobüs-dolmuş-metro üçgeninden sıyrılamıyorum.Pardon bide servis...:mrgreen: :salut:

off off para durumunu ayarlıyamıyorum:pr: herhalde bu gıdısle benın hyosung hayal olacak. ben bu gıdısle ybr alıcam herhalde:salut: ama oda ıyımıs ,fena degıl dıyor kullanan arkadaslarım :pale:

V&B

Iftar Için

sevgili bursa mt üyeleri hade bi iftar yapalım hep birlikte nasıl olur varmı teklifi olan yazın bakalım :) :) :) .

benden teklif yer çakırhamam karşısında pideli köfteci var kayhan usulü yaparmış orası ulaşımda güzel fiyatta kol gibi değil nedersiniz :silent: :silent:

sevgili bursa mt üyeleri hade bi iftar yapalım hep birlikte nasıl olur varmı teklifi olan yazın bakalım :) :) :) .

benden teklif yer çakırhamam karşısında pideli köfteci var kayhan usulü yaparmış orası ulaşımda güzel fiyatta kol gibi değil nedersiniz :silent: :silent:

Evet elleri görelim:bounce:

off off para durumunu ayarlıyamıyorum:pr: herhalde bu gıdısle benın hyosung hayal olacak. ben bu gıdısle ybr alıcam herhalde:salut: ama oda ıyımıs ,fena degıl dıyor kullanan arkadaslarım :pale:

YBR de harika bir makinadır.2 kişi Uludağa rahat çıkar.:cat:

Son düzenleme:

cok güzel bir fikir arkadaşlar gerçi ehliyetimi daha alamadım ama bursa mt ile tanışmak için riske girilir..

iftardan sonrada söyle bir bursa turu atılır , spor niyetine hem yediklerimizi sindiririz :)

fakat bu hafta olmassa cok iyi olur..
çünkü ben vardiyali çalışıyorum (malum pis işçi) ve bu hafta 15.30-23.30 çalışma saatlerim
ama haftaya problem olmaz...

seni eşşek! ağır abilerin dururken yemek düzenleyip yer filan da ayarlıyorsun ha? bunu konuşalım!

V&B

YOK CEM ABİM haşaaaaaa

ne haddime mi düşmüş sizden habersiz ve bilgisiz yemek düzenlemek olurmu canım kabakmıyım ben oydurayım kendimi ölesine ortaya attım anlayana sadece sözüm :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

NEYSE ABİM HABERLERİNİ BEKLİYORUZ O ZAMAN

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :cat: :cat: :cat: :bounce: :bounce: :bounce:

CEM ABİM SENİN AVATARINA BAKTIKÇA İÇİM GICIKLANIYO BÖLE GÖRDÜKÇE İKİ REKAT NAMAZ KILMAK GELİYO İÇİMDEN YAA ALLAH ALLAH NE HİKMET BU NE NURLU Bİ YÜZDÜR BEEEEE

...CEM ABİM SENİN AVATARINA BAKTIKÇA İÇİM GICIKLANIYO BÖLE GÖRDÜKÇE İKİ REKAT NAMAZ KILMAK GELİYO İÇİMDEN YAA ALLAH ALLAH NE HİKMET BU NE NURLU Bİ YÜZDÜR BEEEEE

ey mubarek insan, volkan kardeşim!
benim yüzümde gördüğün, senin nurunun ziyaındandır.
nazarındaki nurun şavkı benim yüzüme vurmuş da, sen onu görüyorsun. :queen:
izahtan vareste olmakla birlikte; bu açıklamalardan, benim yüzümde nur görüp 2 rekat namaz kılma isteği duymayan arkadaşların durumunu da izah etmiş olduk.

Yok çatlamıyorum.Yarım saat önce REAL den geldim 3 kilo hamsi aldım iftarlık kilosu 149 kuruş yani bedava aklıma siz geldiniz
Şöyle 10 kilo alacan demirtaş çim kayağına gidip birde mangal yakacan .Yanına kuru soğan ve sıcaaaaaak pide.

gecen perşembe den beri nobetçı değildim paso yağmur yağdı.
bugun nobetçıyım hava actı şanda bak.
ya volkan oyle pıdelı koftecide iftar olmaz çok ağır gelır pelte gibi kalarız sonra:)

VAlla gencler için sanırım hiç sorun olmaz hehe...Ben de yeni arkadaslar ile iftar yemeklerimizi yedik birlikte.Çekirge Harran Kebapçısında felaket güzel doydum...Ama aramızda ihtiyarlar var şöle hafif bişeyler yapan yerler uygun olur...Kızmadınız deil mi?

Arkadaslar herkese gunaydınlar.herkese ıyı gunler dılıyorum ve sızlere yamaha bayısı nerde dıye sormak ıstıyorum cunku bursayı daha tam bılmıyorum sadece ıse gelebılıyorum .ooh cok kafıyelı oldu:p

gunaydın bursa
erman yamaha bayısı merinostakı start motor.merinosta bp istasyonunu geçiyosun sonra teknolojix var onuda gecıyosun hemn sağda kalıyor.gormemen ımkansız :)

Yok çatlamıyorum.Yarım saat önce REAL den geldim 3 kilo hamsi aldım iftarlık kilosu 149 kuruş yani bedava aklıma siz geldiniz
Şöyle 10 kilo alacan demirtaş çim kayağına gidip birde mangal yakacan .Yanına kuru soğan ve sıcaaaaaak pide.

sonra da balık diyecek ki; "beni kedi mi yedi?" :)
ihtiyar, çok adisin! :queen:

VAlla gencler için sanırım hiç sorun olmaz hehe...Ben de yeni arkadaslar ile iftar yemeklerimizi yedik birlikte.Çekirge Harran Kebapçısında felaket güzel doydum...Ama aramızda ihtiyarlar var şöle hafif bişeyler yapan yerler uygun olur...Kızmadınız deil mi?

Kaykay, aldın mı cevabını? Herif ukala ama, doğru konuşuyor! :p

Son düzenleme:
gecen perşembe den beri nobetçı değildim paso yağmur yağdı.
bugun nobetçıyım hava actı şanda bak.
ya volkan oyle pıdelı koftecide iftar olmaz çok ağır gelır pelte gibi kalarız sonra:)

EEEEE bizde şans olsa.:queen:

sonra da balık diyecek ki; "beni kedi mi yedi?" :)
ihtiyar, çok adisin! :queen:

Kaykay, aldın mı cevabını? Herif ukala ama, doğru konuşuyor! :p

Kedi değil motorcular yedi deriz.:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar