KM Teli mi Gösterge mi Sorunlu

Arkadaşlar hız göstergem hiç hareket etmiyor ayrıca etmediği gibi kaç kilometre yol aldığımı gösteren sayaç da arızalı ki sanırım onun odometre. aklıma ilk olarak km teli geldi ama iki ucu da sağlamdı acaba bir kopukluk mu söz konusu anlayamadım ya da gösterge arızası? göstergedeki diğer ışıklar vs. sorunsuz çalışıyor

ön tekerin ordan ve göstergenin altından kabloyu çıkar, bi ucundan çek bak sağlammı yoksa kopmuşmu, büyük ihtimal kopmuştur ama

kopma yoksa eğer km nin altındakini çıkar teker dönünce dönüyormu dönmüyorsa tekere bağlı olan çevirici de bozulmuş olabilir

benim de bi problemim var km teli saglam kopuk degil km sayaci normal sayiyor calisiyor ama hiz ibresinde hic haraket yok hiz gostergesini acsam dagitsam yapabilirmiyim nedendir sorun bir bilginiz varmi?

benim de bi problemim var km teli saglam kopuk degil km sayaci normal sayiyor calisiyor ama hiz ibresinde hic haraket yok hiz gostergesini acsam dagitsam yapabilirmiyim nedendir sorun bir bilginiz varmi?

bazen takılı kalabiliyor, göstergeye bi iki tıklat düzelir bi ihtimal.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende de oldu, tekere bağlanan yer ve segmanı tam oturmadığı zaman çalışmaz.

szr

Km teliniz sağlamsa şayet sorun rediktördendir , banada olmuştu aynı durum rediktörü değiştirerek çözmüştüm , zira rediktürse sorun orjinalini alın çünkü yan sanayi taktırınca km'de çok sapmalar meydana geliyor.

servisim hiç kontrol etmeden km teli siparişi istedi bakalım nasıl olacak.

Hocam aynısı banada oldu. Servis açıp bakmadan km teli siparişi geçti. Sizin ki düzeldi mi km telinden sonra

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar