Bir sonraki vergi affında öderim. Acelesi yok.
hesapların bloke olur..
Bir sonraki vergi affında öderim. Acelesi yok.
Aynı zammı asgari ücrete de yapmazlarsa en az % 5 civarı oy kaybederler diye düşünüyorum.
Kimse yanlış anlamasın ama bu adamlar bu kadar geçirmelerine rağmen hala seçiliyorlarsa muhalefet partileri kendini ciddi anlamda gözden geçirsin. Ekonomi ve liyakat sistemi bu haldeyken muhalefetin gümbür gümbür geliyor olması lazımdı.
Bu kadar aşırı vergiler verildiği halde millet mecbur kalıp yine bu adamlara oy veriyor. Muhalefet bu kadar itibarsız, iş görmez olmasaydı da insanları bunlara oy vercek kadar muhtaç ve çaresiz bırakmasalardı.
Öyle veya böyle yine başa bunlar geçecek ama bi süpriz yapıp oyların bunlara verilmemesiyle bunları bi titretmekte sarsmakta fayda var diye düşünüyorum.
Bu durumda ışığı görünceye kadar devammaalesef muhalefette de umut yok. yok yani ben o ışığı göremiyorum.
Oğlu ve damadı var ya.
Muayeneyi yenileyip vergileri ödemesem ne olur?
Kurunun yanında yaş da yanıyor belki ama şu faturalara isyan eden ak gezenleri gördükçe beter olun diyor bir yanım.Bu yüzden yerel seçimlerde oyum a.k partisine
Tarih kitaplarında,yani bize öğretilen tarih derslerinde bizans halkı için,halk ağır vergiler altında eziliyordu diye bir tabir vardı.
Heh işte şimdiki durum da tam olarak bu!