bir depoyla 400-450 km. yapmaktayım.
Konu çorba olmasin,degisiklik anlaminda.
14 litre yakit(full depo)600-620km menzil
Ucal BS 29 Karburator(benim diyen enjeksiyonu cebinden cikarir)
110-120 km/h sabit
Makina RTR-180
Selametle..
bir depoyla 400-450 km. yapmaktayım.
Konu çorba olmasin,degisiklik anlaminda.
14 litre yakit(full depo)600-620km menzil
Ucal BS 29 Karburator(benim diyen enjeksiyonu cebinden cikarir)
110-120 km/h sabit
Makina RTR-180
Selametle..
bu motosiklet hem yakıt olarak hem şehir içi pratiklik olarak çok güzel ancak kadınların ilgisini çekmiyor.
bu motosiklet hem yakıt olarak hem şehir içi pratiklik olarak çok güzel ancak kadınların ilgisini çekmiyor.
yakıt cimrisi seni ya..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
kadınların ilgisini çekmek için motor sürmeyin o zaman, alın elinize bir direksiyon, bir de düdük, kafaya da bir huni takın, pekala kadın, çoluk çocuk, herkesin ilgisi üzerinizde olacaktır.
neden sinirleniyorsunuzşekil yapmak ortamlara girmek için motor kullanmanın neresi yanlış.
sadece işten eve evden işe gitmek için motosiklet kullanmak zorunda değilim.
Tekrar aramıza hpşgeldin başkan,hayırlı olsunbenimkide 50.000 kmyi geçti tesbitin doğru 3.5 lt yakıyorev iş arası sabah 25 akşam 25 km günde 50 km yapıyorum. 3 cü cbf 150 motorum daha öncekileri hatırlamıyorum, belki o zaman benzin ucuzdur diye ama şuan net olarak 3.5 litre yakıyor 80-90km hızla hepsi otobandan gidiş geliş olarak.
Ağzına kadar dolduruyırum taşacak şekilde 300 km de yedeğe geçiyor.
benzin alıyorum 65 ytl 10.5 litre ile gırtlak dolu 3.5 litre yapar 100 km de
Aga sizin yanlışınız olmasın? Neredeyse o hızlarda benim eski Dominar o kadar yakıyor, hatta 90'ı geçmesem 3,2-3,3 bandında kalıyordu. Aynı şekilde şuanki MT-25 o aralıklarda yakıyor.
Çoktandır paylaşmıyorum bi fotoğraf paylaşayım :mrgreen: öğreneceğim bu fotoğraf işini
https://i.hizliresim.com/YQMBm6.jpg
bugün yine gezildi galiba..