Hocam Rx1 in ne gibi sorunları var ki kimse uğraşma diyor ? A1 ehliyet için 250cc motor tavsiye etmişsiniz peki rx3 de 250cc onu kullanabilirmiyim yani herhangi bir çevirmede sadece 15 bg ye veya ehliyetimin olup olmamasına mı bakılıyor ?
A1 ehliyet muhabbetimi gözümden kaçmış, 250cc ile ilk çevirmede yetersiz ehliyetten okkalı bir ceza yer ve motoru bağlatırsın sakın bulaşma.
Rx1 dediğin motor asimetrik sacma sapan tipli, gram çekiciliği olmayan bi motor, blok kısmında bile kafa geçecek kadae boşluk var, ki bu da iğrenç bi görüntüye sebep oluyor, güzellik göreceli bi kavram tabi ki bunlar benim düşüncem.
Eğer paran bolsa wr125x al, efsane eğlenceli bi motordur, Türkiyede sürmesi en keyifli 125-150cc motordur net.
Paran bolsa diyorun çünkü 250cc fiyatina sahip, parçası muadillerine göre nispeten pahalıdır, ama az yakar iyi kaçar cinsten.
Yamaha insanı pişman etmez, yarı yolda bırakmaz, kolay kolay arıza vermez ama verirse de yamaha sürdüğünü çıkan faturada hissettirir.
Yok alamam dersen son olarak aklıma gelen mondial xtreme 150, ehliyetin yetiyormu bilmiyorum iyice bi kontrol eder öğrenirsin.
Bu arada sadece Bg/cc kontrolü yapmıyorlar önemli olan Kilowatt diye biliyorum.