Motoru 40 gundur yikayamiyorum :(

yıkatırken dikkatli olun bari .. sonra dünyada olmıyan sorunlar bizim ülkede kronik sorun haline geliyor . marş motoru bozuluyor , benzin pompası bozuluyor, amortisör keçelerinden garç gurç sesler geliyor.. dayıyorlar bilmem kaç barlık su tabancasını motora..

işte o yüzden 1 yıldır sadece kendim yıkıyorum
o tazyikli su tabancasını motosiklet üstüne araba yıkarmış gibi yıkayanları görünce sadece kendi işimi kendim görüyorum kafa rahat oldu her zaman bu sebepten :mrgreen:

Bu konuyu açan arkadaş benle 1 hafta takılsın, 1 hafta içinde aklını ekmek içi yaptırıp yedirtiyim :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu konuyu açan arkadaş benle 1 hafta takılsın, 1 hafta içinde aklını ekmek içi yaptırıp yedirtiyim :D

eheh şimdi çamur içinde yüzse umursamayacağın motorla tertemiz olması gereken motorları karıştırmayalım.

Street Glide Special Black Edition motorum ışıl ışıl olması gerekiyor

deeeeermişimmm :)

eheh şimdi çamur içinde yüzse umursamayacağın motorla tertemiz olması gereken motorları karıştırmayalım.

Street Glide Special Black Edition motorum ışıl ışıl olması gerekiyor

deeeeermişimmm :)

Valla değil street glide black edition, babamın oğlu olsa tanımam :D

20 seneyi aşkın süredir iki teker üzerindeyim. Bu süre zarfında birçok motosikletim oldu. Boya veya bakım için zaruri haller dışında bu güne kadar sadece 3 kez motosiklet yıkadım. Motosikletimi satmadan önce sadece bir tanesini yıkayıp resimlerini çekip satmışımdır. Diğerlerinde üzerindeki çamura kadar aynen duruyordu. Çok mu hijyeniğim ne :cherry:

Zaten bir tur atınca kirlenecek, ne uğraşıcam temizlemekle. En fazla bir zincir yağından ağırlık yapmaya başlamış arka jantı benzinle yıkarım, oh mis gibi ::145::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar