Gayrettepe ve civarındaki özellikle Fulya'dan Ortaklar'a çıkan efsane yokuş bile bunun yanında düz yol gibi kalır. Bu merdivenler herhalde 40-45 derece. Yazdığınızdan çıkan sonuç: Mümkün değil. Herkes akıl vermiş. Bir de oradan inip çıkan birisini görmeyi çok isterim. Buradan motosikletle inip çıkabileceklerini iddia eden arkadaşlar buralarda harcanmasınmotokrosta çok iş yaparlar.
Arkadaşlar yardımlarınız için, üşenmeden yazdığınız için teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. Vinç olayına karar kıldım. Yapınca, resimlerini, imkan olursa videosunu yayınliyacağım. Sevgiyle kalın.
Benim evin çıkışında da dik rampa var, bebek arabaları vs. için yapılmış oldukça dar. Benim mesafem müsait olduğu için binip 1. vitesde çıkıyorum.
[url]https://i.hizliresim.com/y6AVjn.jpg[/url]
Hele al bir motoru bağla ordaki demire zincir kilit + alarmlı disk kilidi + branda, rampayı onarmayı sonra düşünürsün. Oraya beton attırma kaldırımı düzeltme işi için para kalacak mı bakalım. Bütçeni aşmasın sonra. Kışlık ekipman kask mont vs var mıydı acaba.
Bin üstüne aç gazı. Ortam müsaitse tek tekerle sokağa çıkarsın
Benim önerim tünel yapmanız.
aga çizime bakarsak muhtemel oradan çıkman için motora roket bağlaman gerekebilir.
fotoğraflara göre bakarsak, indikten sonra dönmek için yeterli alan yok, onu nasıl halledeceksin?
Binanın sağ tarafında da kömürlüğe inen merdivenler var. Orası daha eğimli. Oraya olur dedi inşaatçı arkadaşım ama kaldırım taşı işi bozdu. Kaldırıma dokunamayız dedi. Kaldırım taşı çok dik olmasaydı yapabilirdik. Ama orası işi bozdu. Arkadaş çelik ve kalın zincir al dedi ama abusun milyarlık zincirlerinden almak lazım. Onlarada o kadar para veremem.
Benim rampa ile nerdeyse aynı diklikte, ayrıca motorunda 150cc lik Hunk dan daha ağır ve rahat çıkıyorsun. Balkona vinç olayı iptal oldu çeşitli handikaplardan dolayıBi inşaatçı arkadaş var o gelecek bugün, mekanı görecek. ona göre karar verecez. Ok derse yapacaz inş.