Tıbbi olarak okb gibi gelmedi bana, fakat konunun uzmanı da değilim

Çeşitlerinden biri olabilir tabii arkadaşların dediği gibi...
Çalışma alanım çok farklı olmasına rağmen ilk gençlik yıllarımdan beridir davranış bilimleri ve psikolojik rahatsizliklar üzerine epey araştırma yaptım hobi olarak , dolayli olarak işimde kullandim diyebilirim..Soyleyeceklerimi bi çeşit bunların sentezi ve hayat tecrübesi olarak değerlendirebilirsiniz.Bu anlamda bir hastalığım yok..
Bu tur hastaliklarin genetik yatkinlik veya stres baski ve zor bir yaşamla tetiklendigini biliyorum..Mecbur olmadikça ilaçsiz halletmenizde yarar vardir...Doktora gitmişsiniz, onun ve herkesin söylediği gibi fiziksel olarak bulaşmayacağını biliyorsunuzdur buraya kadar normal, bundan sonrası doğru oldüğünü bildiginize inanmamaktir zaten, kaldi ki belli bi evreden sonra teşhis edilecekti o süre içinde virus bulanamadığını resmen göreceksiniz spesifik olay nezninde. .Konumuz aslında bile bile olmayana inanmak ve ileride basima gelebilir kaygıları olmalı aids fln değil mesele..
Tedavi edilebilir, edilmezse ilerleyebilir, veya yer değiştirebilir. Sayı yonunden mantık derslerinde ki gibi değilinin değili olarak düşünün, ornegin futbol topuna önce sol sonra sağ ve sağ-sol şeklinde birer kez dokunan ve döngüyü bozmayan, yada solla uc kez sağla uc kez dokunan futbolcu tanıdığım vardı(Şu an değil) .Temizlik, evden çıkamamak, otomobilin kapısına belli sayılarda dokunan insanlar tanıdım. . Genelde yer değiştirdiğini ve iyi tarafından bakarsak azaldığını biliyorum..Fakat kötü tarafından bakarsanız, kalp hastalıklarına, ileri derecesi panik atak, böbrek üstü bezlerinin, hipofizin ve tiroit in çalışma problemleri ki beyin ve kalpten sonra hayat kalitesini son derece etkileyen işlevleri vardır bunlarin düzeninde bozulmaya kadar yol açabilir. ...
Kendinize sorun: Hayatınızı daha güzel geçirmek istiyor musunuz, evetse o düşüncenin saplantı gibi belirdigi anda 'si...et..'' demeye zorlayin ve dünyanın yikilmadigini da göreceksiniz. . Bunu da yapamiyorsaniz ve eşzamanli alternatifi, çevrenize hayatını berbat ettirebilir böyle hastaliklar ve kendiniz kadar değer verdiğiniz biri için mecburen zorla uzaklasacaksiniz o obje ya da düşünceden, başlarsanız gerisi geleçektir. ..Gerçek bir kaygıysa ölümden öte köy yok zaten aids kavga kaza farketmez, o hasta sandığınız kişileri sevmeye bile başlarsınız bir gün, yaşanacak bir tane hayat neden daha güzel olmasın

Sevgiler, saygılar. .
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
Ekleme; Uzerine gidilmemesi gereken ve üzerine gidilmesi gereken hastalıklar var.Bu kesinlikle üzerine gidilmesi gereken hastalıklardan. Ayrıca spor ve 'birikim' ( maddi, manevi, arkadaşlık, hobilerinize, keyif alacaginiz ortamları artirmak manasinda, yoksa aluminyuma bas parayı Londra Borsasinin içinden geç falan değil

)rahatlatmanizi sağlayacak ve tedaviyi hizlandiracaktir.Nacizane önerim üzerine gidin..Düzelecektir, buna inanın. .