Merhaba Diyerek Başlayayım...

Herkese Merhaba;

Motosiklete ileri yaşta başladım.. Daha yeniyim...Acemiyim.

Motosiklete hobi olarak değil, özgürce ulaşım yapabilmek için başladım.. Gitmek istediğim yere en pratik şekilde, kolayca gidebileyim diye..

Bu nedenle motosiklet mantığını seviyorum.. Çok "net" hissedilen bir özgürlük..

Risklerin farkındayım.. Yola çıkmaya hazırlanırken duyduğum heyecan hiç bitmesin..

Forumu her gün bir defa yokluyorum..

Sizleri yakın takipteyim..

Herkese Merhaba;

Motosiklete ileri yaşta başladım.. Daha yeniyim...Acemiyim.

Motosiklete hobi olarak değil, özgürce ulaşım yapabilmek için başladım.. Gitmek istediğim yere en pratik şekilde, kolayca gidebileyim diye..

Bu nedenle motosiklet mantığını seviyorum.. Çok "net" hissedilen bir özgürlük..

Risklerin farkındayım.. Yola çıkmaya hazırlanırken duyduğum heyecan hiç bitmesin..

Forumu her gün bir defa yokluyorum..

Sizleri yakın takipteyim..

merhaba hocam
Bende yeni ehlytmi aldim. Kendmi bilen biriyim ama motorun ustunde ne olur bilemiyorum oyuzden ne alacagima hala karar weremiyorum :) bu arada siz ney kullaniyorsunuz

Merhaba hocam. Ben de 35imden sonra başladım bu sevdaya. 7-8 senedir kolay ulaşım için scooter kullanıyor olsam da şimdi ben de gerçek bir motosiklet e geçmenin zamanı olduğunu düşünüyorum. Kazasız belasız sürüşler diliyorum

Scooter şehir içinde gerçekten çok iyi.. Ben İstanbul da kullanıyorum, bir saatlik yolu yarım saate alıyorum.. Üstelik iyi bir sürücü olmadığım halde..

YBR yi forumdaki "Az daha koy, al bir YBR" sloganının etkisi altında kalarak aldım.. (Şaka değil.)

Ehliyet sınavı esnasında vitesli ile eğitim almıştım, vitesli kullanımını biraz oradan biliyordum.

Yokuş aşağı inişlerde vitesli çok daha rahat...

Mt07 sonum olur!!

"Başlamadan bitti" gibi bir şey...

Fakat kullanma tarzıma bakıyorum da çok rahatım... Aheste..

Risk bir bakıma düşük...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar