Fazer YALAN..CBR 600 F YALAN...Tek Gerçek Tokatlayıcı Kawasakı Z750

Moderatör (forrap)
Z750 yi bende gerçekten beğeniyorum.Sahibinden.com daki o ilanı daha önceden bende görmüştüm(sahibinden de ana sayfada da vardı zaten).Mete abi sitede 600 f ve fazer kullanan kullanıcı bir hayli var,bunların çoğu da İstanbul da oturuyor.Bence bu kadar net mesajlar yollama :p Bu arada z750 zx6r,honda cbr 600 rr veya r6 yı tokatlayabilir mi ki:silent: Ben sanmıyorum...

z750 ye binmedim ama 600f ss türü. dolayısıyle z750 nin 600f tokatlaması biraz zor gibi ama.
kawasaki dünyanın en iyi motorudur:cat: . 1000rr ı bile tokatlarsa yeridir. şaşırmam:cherry:

Z750 yi bende gerçekten beğeniyorum.Sahibinden.com daki o ilanı daha önceden bende görmüştüm(sahibinden de ana sayfada da vardı zaten).Mete abi sitede 600 f ve fazer kullanan kullanıcı bir hayli var,bunların çoğu da İstanbul da oturuyor.Bence bu kadar net mesajlar yollama :p Bu arada z750 zx6r,honda cbr 600 rr veya r6 yı tokatlayabilir mi ki:silent: Ben sanmıyorum...

bu bahsettiğin makinalar Racing tabiiki Z750 nin bunları tokatlamasını beklemek yalnış olur.bi kere farklı kulvarlarda makinalar.naked modeller içinde değerlendirmek lazım.ben Z750 kullanıcısı olarak çok memnunum ama CB 900Hornet aklımın bi köşesinde her zaman olacak sanırım

arkadaşlar ben izmirden katılıyorum bu işlerde yeniyim

motorcuyum ama net in acemisiyim bana yardımcı olun gt 650 hakkında bilgi istiyorum hyosung comet için teknik anlamda değil test veya sahib olandan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
trenox sana katılmıyorum kawasakı dunyanın en iyi motoru değil inanmıcaksın ama bi tanıdığımın gözümünm önünde zx10 la gazlarken motorunun dağıldığını biliyorum bu olayı suzukı-yamaha-hondada göremezsin

Geç abim bunları gereksiz ayrıntılar tokat mokat aslolan karizmadır baksana amcama Katana matana demişsin ama olay karizmaysa işte sana Suzuki GSX 750 F...Sanki BOİNG 747 mübarek :)

Tipi 4-zamanlı, DOHC, karbüratörlü, 4-silindir
Sübaplar 4, silindir başına
Soğutma sistemi SACS, hava/yağ soğutmalı
Silindir hacmi 750 cm3
Çap 70,0 mm
Strok 48,7 mm
Sıkıştırma oranı 10,7 : 1
Maksimum güç 93 hp / 10500 dd
Maksimum tork 66,7 Nm / 9500 dd
ŞASİ
Ön süspansiyon Sekme ayarlı teleskopik çatal, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Arka süspansiyon Eklem tip, sıkıştırma, sekme ve yay ön yükleme ayarlı, mono amortisör, helezon yay, yağ/gaz sıkıştırmalı
Ön fren Çift disk
Arka fren Disk
Ön lastik ölçüsü 120/70ZR17 M/C (58W) Tubeless
Arka lastik ölçüsü 150/70ZR17 M/C (69W) Tubeless

İşte 750 F evrimi...
http://www.suzukicycles.org/GSX-series/GSX750F.shtml

trenox sana katılmıyorum kawasakı dunyanın en iyi motoru değil inanmıcaksın ama bi tanıdığımın gözümünm önünde zx10 la gazlarken motorunun dağıldığını biliyorum bu olayı suzukı-yamaha-hondada göremezsin
arkadaşım iddia edecek değilim gereksiz tartışmalara girecek de değilim.
kendi kullanmadığın motor hakkında nasıl konuşuyorsun anlayamadım.kawa kullandın mı ya da o motoru sen mi kullanıyordun? o zaman yorum yapmaya gerek yok.sen motoruna bakma,bakımlarını aksat,hatta yapma, en olmadık sınırlarda kullan ondan sonra aaa motor bitti. kawasaki buymuş. bırakın bunlara inanmayı yahu. bizim de bildiğimiz,duyduğumuz,tanıdığımız ,tamirciler,servisler var.aynı tür olayları ben de duydum yok 10binde 600f motor dağalmış yok, suzukinin şuysu köyüymüş,r6 da şu varmış vs.
inanmayın arkadaşlar hurafelere inanmayın. adam yağını değiştirmez,motoruna bakmazsa motor naaapsın.:farao: :farao:
her zaman derim:
kawa gerisi hava.:cherry: :cat:

Moderatör (forrap)
bu bahsettiğin makinalar Racing tabiiki Z750 nin bunları tokatlamasını beklemek yalnış olur.bi kere farklı kulvarlarda makinalar.naked modeller içinde değerlendirmek lazım.ben Z750 kullanıcısı olarak çok memnunum ama CB 900Hornet aklımın bi köşesinde her zaman olacak sanırım

:)Birinin naked birinin süper sport olduğunu bende biliyorum.Ben mete abinin,
600 lük motoru olan bir arkadaşınız varsa ve onu TEM de geçemiyorsanız bunu öneririm...
cümlesine karşılık olarak yazdım özellikle onu:wiinkk: Mete abi direk 600 lük cihazı olan arkadaşınızı yazmış,oysa ki zx6r,cbr 600 rr,yamahar6 vs. de 600 lük,ben onu kastederek yazdım:wiinkk:

Süper sport ve naked ayrı iki katagoridir.Süper sportlar gerek duruş gerekse teknik özellikler olarak hıza daha yatkındırlar.Buna kimsenin bir itirazı yok zaten...

Forumdan Uzaklaştırıldı
25 yıllık motorcu birde sanayide dukkanı var.O adam kendi motoruna bakımlarını yapmıcak diğmi mantıklımı kawasakı kötü bir marka demiyorum ama en iyi markada değil yanlış...madem en iyi motor neden 20 motor arasından birtane bile kawasakı çıkmıyor...

motoboy ; nedir bu kawasaki düşmanlığı anlamıyorum.hiç kawa sahibi oldunuz mu?neyse boşverin.V. Rossi nin bile yarışlarda motoru bozuluyor yahu arkadaşınızın 50 yıllık tamirci olması neyi değiştirir.
en iyi motor kawasaki değildir hadi senin istediğin olsun:rendeer: :)
saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok abi kawasakı duşmanlığı fln yok snde kendince haklısı nama bn sadece bana göre en iyi motor kawasakı değil dmk istedim okadar tabiki her marka arıza yapabilir yapamaz die birşey yok...:)

problem yok her motor arıza yapabilir tabiki.herkes kendince haklı.:cat:
dostuz:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eyw abi haklısın :rendeer:

Konyalım Yılmazım yanlış anlama ama Konyada Z750 ne arasın...Rüyandamı gördün yoksa...Darı ambarı misali...Konyaya lafımız yok ama oralarda motora 15.000 ytl bağlayacak adamı zenginde olsa döverler...Anadoluda zor işler bunlar...:)

abi zaten izmirde kullandım. fakat konyadaki sıfır R6 ları sıfır zx10r ları hayabusaları görsen böyle konuşmazdın:mrgreen:
Konyaya taktın sen de en son ne zaman geldin gördün ki? 750 bin nüfus var yanii
z750 yok fakat sıfır r1 ler var daha pahalı sonuçta.:wiinkk:

bu arada en fazla 270 yapmış motorun asıl sahibi daha fazlasına cesaret edememiş. cbr600f de 286 km/h gören konyalı bir arkadaş var:cyclopsan

Konyadaki bir hayabusa

Konyadaki bir zx10r modifiyeli ve sahibi kawasaki bayisi hem de drag yarıçcısı mehmet çal

al mete abi sana bi de R1. hepsi konyada ve sahipleri konyalı. şiştin yine :p

bu da bahsi geçen cbr600f

cbr600f hepsini tokatlar bence. z750 sport turing bir makine sonuçta.

Forumdan Uzaklaştırıldı
puhahaha yok daha neler :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biraz zor tokatlar..hatta ve hatta rüyalarda tokatlar...Havada karada denizde CEBERE...Mal gidiyor abe ..ben çok memnunum ayada çıkmayı düşünmüyorum...

abi birkere motorda görünüş yok,motoru büyük olabilir ama yinede hondanın yeri farklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar