ariassos GSR hayırlı olsun...ama vazgeç sen bence madem FAZER al 
Z750 yi bende gerçekten beğeniyorum.Sahibinden.com daki o ilanı daha önceden bende görmüştüm(sahibinden de ana sayfada da vardı zaten).Mete abi sitede 600 f ve fazer kullanan kullanıcı bir hayli var,bunların çoğu da İstanbul da oturuyor.Bence bu kadar net mesajlar yollamaBu arada z750 zx6r,honda cbr 600 rr veya r6 yı tokatlayabilir mi ki:silent: Ben sanmıyorum...

arkadaşım iddia edecek değilim gereksiz tartışmalara girecek de değilim.trenox sana katılmıyorum kawasakı dunyanın en iyi motoru değil inanmıcaksın ama bi tanıdığımın gözümünm önünde zx10 la gazlarken motorunun dağıldığını biliyorum bu olayı suzukı-yamaha-hondada göremezsin
bu bahsettiğin makinalar Racing tabiiki Z750 nin bunları tokatlamasını beklemek yalnış olur.bi kere farklı kulvarlarda makinalar.naked modeller içinde değerlendirmek lazım.ben Z750 kullanıcısı olarak çok memnunum ama CB 900Hornet aklımın bi köşesinde her zaman olacak sanırım
cümlesine karşılık olarak yazdım özellikle onu:wiinkk: Mete abi direk 600 lük cihazı olan arkadaşınızı yazmış,oysa ki zx6r,cbr 600 rr,yamahar6 vs. de 600 lük,ben onu kastederek yazdım:wiinkk:600 lük motoru olan bir arkadaşınız varsa ve onu TEM de geçemiyorsanız bunu öneririm...
Konyalım Yılmazım yanlış anlama ama Konyada Z750 ne arasın...Rüyandamı gördün yoksa...Darı ambarı misali...Konyaya lafımız yok ama oralarda motora 15.000 ytl bağlayacak adamı zenginde olsa döverler...Anadoluda zor işler bunlar...![]()

hehe bu iiditabii 600 F i kullanan metehan değilse
bu arada en fazla 270 yapmış motorun asıl sahibi daha fazlasına cesaret edememiş. cbr600f de 286 km/h gören konyalı bir arkadaş var:cyclopsan