2014 model sıfır GV250 kullanıyordum. 2000 km olunca bir ton elektrik arızası çıktı. Baştan aşağı tesisatına kadar yeniledim, hala daha debriyaj çekildiğinde stop etme problemi vardı. statörü, konjektörü, buji pipoları, beyni herşeyi değişti. Masrafına katlanmak işine gelirse al tepe tepe sür. Çift silindir ama cruiser karkateristiği sunan bir çift silindir değil. GT250R motor bloğu kullanır. Yüksek devir çevirir. Cruiser ile 5. viteste sakin sakin gitmen gerekirken kulak zarını yoran tiz bir ses ile "canımın sonundayım" diye bağırır. Kısaca almamanı tavsiye ederim.
2014 yılında motorları bagger projesine çevireceğiz diye benimle birlikte GV250 kalmadığından Daystar alan arkadaşım 52.000 km'ye geldi. Hala bir sorun yok. Sadece geçen kış aküsü bittiydi dışarıda beklemekten.
Bu arada kimsenin zoruna gitmesin, 125-250 cc motor hacimlerinden şehir motosikleti olur, ne yarış, ne enduro, ne de cruiser olmaz. Tipi benzer, sürüş dinamiği ve karakteristiği benzer ama asla o ruhu ve torque/HP eğrisini veremez. 2 zamanlıları ayrı tutuyorum.
Daystar alın, keyfinize bakın. Bu arada Chopper başka bir kavram. Doğrusu Cruiser olacak.
2014 yılında motorları bagger projesine çevireceğiz diye benimle birlikte GV250 kalmadığından Daystar alan arkadaşım 52.000 km'ye geldi. Hala bir sorun yok. Sadece geçen kış aküsü bittiydi dışarıda beklemekten.
Bu arada kimsenin zoruna gitmesin, 125-250 cc motor hacimlerinden şehir motosikleti olur, ne yarış, ne enduro, ne de cruiser olmaz. Tipi benzer, sürüş dinamiği ve karakteristiği benzer ama asla o ruhu ve torque/HP eğrisini veremez. 2 zamanlıları ayrı tutuyorum.
Daystar alın, keyfinize bakın. Bu arada Chopper başka bir kavram. Doğrusu Cruiser olacak.