BURSADAN İZMİRE MOTOR GETİRMEK.

Arkadaşlar alacağım motora 2400tl zam gelmesi sebebiyle alma işlemlerimi hızlandırmak zorudna geldim Açıkçası ekipman paramı da bu zamma vermek istemiyorum. ehliyette henüz direksiyon sınavındayım. Kullanmayı biliyorum ama Alacağım motor 0 olacağı için rodajı var ve kullanmayı çok iyi bilmediğim için sürerek getiremem. Alternatif taşımacılık yapan çiziksiz ulaşım sağlayabilecek şirket var mıdır ? nasıl bir yol izlemeliyim ?
Pazar gününe kadar çözmem lazım konuyu.

Bursa'da Mototrans var dostum yardım alabileceğin. 05323708848

Aradım ve görüştüm ileride taşımacılık papacak arkadaşlar için eğer düzenli sevkiyatlarda yola çıkmasını isterseniz 300lira şahsi olursa 700 lira dendi.
Fakat pek güven veremediler bana telefonda belki ben daha önce böyle bir işlem yapmadığım için olabilir. Teminat olarak nasıl birşey yapıyorsunuz dedim 220bintlye kadar kasko dedi Teslim alırken ve teslim ederken sözleşme bir belge veriyormusunuz ya da karşılıklı imzalıyor muyuz dedim hayır dendi.

Motosikleti
Henüz yok.
Otobüse yükleyin ama önce firmalar ile konuşmanız gerek sıkıntı olmaması açısından, alan olur almayan olur.

Merhaba dostum, bende bursadayım. Yaklaşık 7-8 ay önce arka lastik patlayınca hemen baktım netten ve transformoto diye biryer buldum aradım hemen geldi sağolsun. https://www.facebook.com/transformoto burda taşıma resimleri ve iletişim bilgileri var. Gelen arkadaşında işinde profesyonel biri olması beni beni ayrıca şaşırtmıştı, istersen bir görüş.

Merhaba dostum, bende bursadayım. Yaklaşık 7-8 ay önce arka lastik patlayınca hemen baktım netten ve transformoto diye biryer buldum aradım hemen geldi sağolsun. https://www.facebook.com/transformoto burda taşıma resimleri ve iletişim bilgileri var. Gelen arkadaşında işinde profesyonel biri olması beni beni ayrıca şaşırtmıştı, istersen bir görüş.

800tl ücret istediler kendileri

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------

Bulduğum firmaları bayilere söyleyecegim bakalım neler olucak.

Bende bursadayım bende aralık ayında ilk motorumu kocaeli den aldım. Fakat işten izin alamadığım için babamı gönderdim ( babamın motorla uzaktan yakından ilgisi yok) gitmişler yüklemişler kapı önüne kadar teslim etmişler. Babam hizmetin güzel olduğunu söylemişti. Geçmiş gün fiyat ı net olarak hatırlamıyorum. Bi ara konuş istersen şirketle

orh

bilen bir arkadşınla git sürsün getirsin rodajıda kolaylarsın

Bende bursadayım bende aralık ayında ilk motorumu kocaeli den aldım. Fakat işten izin alamadığım için babamı gönderdim ( babamın motorla uzaktan yakından ilgisi yok) gitmişler yüklemişler kapı önüne kadar teslim etmişler. Babam hizmetin güzel olduğunu söylemişti. Geçmiş gün fiyat ı net olarak hatırlamıyorum. Bi ara konuş istersen şirketle

Hangi firma ?

Ben antalyadan istanbula nc750 getirdim çok güzel geçti, bursadan izmire çok ufak bi mesafe bence 300 küsür atla getir ya

alp010 taşımacılık izmirde ilk marşla goproyu açıyoruz bursada evinizin önünde kapatıyoruz. rodaja uygun vites ve devirle oynanması gerektiği için normalden 2 3 saat uzun sürecek yolculuğumuz. ücret: yakıt + bursada iskender + ankara bursa gidiş geliş otobüs bileti.

En iyisi izmire gidip motoru tahta palete sabitletip şehirlerarası nakliyet kamyonlarından biriyle uygun bir miktara anlaşıp bursaya kadar kamyoncuyla (yan koltukta) gelmeniz. Biraz girişken davranışla çok rahat ve ucuza kapatmış tüm süreci de takip etmiş olursunuz.
2. aynı işlemi paletsiz motoru patpatlarla sarıp otobüsün altına yüklemek ve getirmek. Ben olsam 2. seçerdim.

Ben antalyadan istanbula nc750 getirdim çok güzel geçti, bursadan izmire çok ufak bi mesafe bence 300 küsür atla getir ya

Keşke ehliyetim olsa da getirsem ama henüz çıkmadı işte melet :'(

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------

mototrans. İnstagram adresi filan da var

ister istemez anahtarı da teslim ediyoruz değil mi firmaya ?

Bu kadar mı tesadüf olur hahahaha.Bende 23 kasım cuma sabahı motorumu Tekirdağ çorlu'dan kuşadası'na getirdim.Yol falan derken çarşamba günü başlayan maceram 23 kasım cuma günü sabah 07:45 son buldu.Baya yoruldum uykusuz kaldım ama değdi.Gelince temiz bi uyudum.Daha sonra sigorta ve plaka çıkarma işlemlerini hallettim.Nasipse sabah yine yola çıkıyorum Motorla Nazilli'ye gidip döneceğim.Ben otobüsle getirdim.Motor üstünde virajlardan ne kadar zevk alsamda motor otobüste altımda giderken her virajda çukurda aklım gitti.Neyseki sağ salim getirdik.Sana önerim otobüsü iyice bir düşün.En pratik çözüm o olur.Maliyet konusunda da diğer alternatiflere göre uygun olur.

aldigim motor ilenotogar 20km araç olmadan plakasiz ve ehliyetsiz götüremem bu hafta ayarlamamam lazim fiyatin artmamasi için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar