geçmiş olsun umarım bulunur.
ben de geçen gün montun cebinden sigara paketini düşürmüşüm, geri döndüm aradım ama bulamadım. full paket zayi oldu.
Dayı hiç sorma,, bende geçen gun duşurdum,içinden tek dal içmiştim..en azindan ihtiyac sahibine ulasirsa iyi,yolda ezilip zayi olmasina yanarim
sorma panpa. üzüntüden gece uyuyamadım ağzını kırayım ya. bu hissi sadece tiryakiler anlar.
Daha evvelde gavede masada kalmis,eve gittigimde saat yarımı geçmişti bakkal cukkalda kapali,marketi olan en yakin benzinlik kafadan 10-15km..resmen battaniyeyi kemirme moduna girmiştim..
Tiryakiler dediğin zaman orada bir 5 dakika dur. Biz bu cıgarayı az içtik . Topu temeli 32 senecik. Hemi de bir gün içerisinde de çok içmiyor idik .
En en en fazla boşalan 3. paketi atıp 4. ye başlıyorduk . Hiç bir zaman bir günde 4 paketin tamamını bitiremedik . O da bizim beceriksizliğimiz. Doktor
yasakladıktan 15 sene sonra bıraktım sigarayı . Terk tarihimiz 2005 yılı . 2005 öncesi birileri bana - Ali vaz geç şu sigaradan - der ise (( yar.........
başını bırakırım bu mereti))diye cevap veriyordum . Bazen de abi valla billa söz, öldükten sonra bi tane bile içmicem diyordum . 13 sene oldu bıraktığım.
Bir tek duman bile çekmedim içime. Ve dahi kafama barettayı dayayıp yak şunu deseler sittirin gidin lan diye cevap verecem. Cüzdanını düşüren kardeşim
inşallah helal süt emmiş biri bularak sana haber verir. Sevgilerle.