Teşekkürler kışlık deri eldiven bakacağım.
hissiyatına da bak. birçok kışlık eldiven kaskatı olabiliyor hatta parmaklarını bile zor oynatabiliyorsun. ilk aldığımda bu hataya düşmüştüm siz düşmeyin
Teşekkürler kışlık deri eldiven bakacağım.
13 bin kilometredeyim, karbüratör ekmeğini yemiş değişmesi gerekti. motosikletin çin yapımı orijinal karbüratörü 414 tl. usta sağlam çıkma japon karbüratör takalım dedi yarı fiyatına hallettik, taktık bir sıkıntı yok. motorun üzerinden çıkan karburatör ise 150 cc için üretilmiş karbüratördü. halbuki motor 200'lük. tuhaf değil mi?
Öncelikle selamun aleyküm @shadowmaster ve @BlackGhost sizler sayesinde sl200 aşkı yaşadım ve geçen hafta eskişehirden alıp ankaraya getirdim
ve ilk motorum bu benim daha forumda okuya okuya yarıya geldim motorum 2014 model 9 binde fazla motordan anlamıyorum motora bakım olarak şuan neler yaptırmam gerekir teşekkür ederim
2015 28000. Hakkını vermek lazım2014 model 9 binde mi Bu arkadaşlar sürmüyorlar mı hiçBenim Rıfkı (sl200) 2014 model 700 km de aldım şuan 39 bine dayandı
![]()
Motosikletinizde kullandığınız aksesuarlar nelerdir? Bizlerede ilham vermesi amacıyla
2014 model 9 binde mi Bu arkadaşlar sürmüyorlar mı hiçBenim Rıfkı (sl200) 2014 model 700 km de aldım şuan 39 bine dayandı
![]()
Herkese iyi forumlar arkadaslar, ingilterede yasiyorum, 1.5 yillik superlight aldim 2200kmde su an. Sormak istedigim kaski yanimda tasimak istemiyorum sizce en uygun box nasil olur, malum motorun tarzi klasik herhangi bir box taktiginda siritiyor, model tavsiyesi olan yada farkli bir fikri olan (canta vs gibi fakat kilitlenebilir olmali) yardimci olursa sevinirim siz nasil bir yola basvurdunuz surekli elinizde mi tasiyorsunuz? Tesekkurler...
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Online olarak sisi bar buldum fakat deri alasimli canta goremedim superlight icin. Cantanin herhangi bir ornegi var mi nasil birset ici metal disi deri mi oluyor?
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Online olarak sisi bar buldum fakat deri alasimli canta goremedim superlight icin. Cantanin herhangi bir ornegi var mi nasil birset ici metal disi deri mi oluyor?
1 yıldır kullandığım disk kilidi bu, gayet memnunum, alarmlı...
https://www.motosikletaksesuarlari.com/AUVRAY-B-LOCK-06-ALARMLI-DISK-KILIDI-Yellow-Black_37177.html
Cbf150 kadar güç üretiyor zaten. Merak ettim! Yeni karbüratör ile motoru biraz zorlayabilir misin? Gidişi, hızlanışı, son hızı vs arttı mı acaba?