- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar
Forumda pek gezisi yazısı paylaşmışlığım yoktur ama bunu paylaşayım dedim umarım beğenirsiniz.
Geçen hafta pazar günü birkaç saatlik fırsat bulup evden çıktım
Ve Sümela'ya doğru gazladım
Sümela Manastırı :
Trabzon ili, Maçka ilçesi, Altındere vadisi sınırları içerisinde yer alan (Antik Yunanca adı: Panagia) deresinin batı yamaçlarında Kara (Antik Yunanca adı: Mela) tepesi üzerinde deniz seviyesinden 1.150 m yükseklikteki eski Rum Ortodoks manastır ve kilise kompleksi olup, tam adı Panagia Sumela (Παναγία Σουμελά) veya Theotokos Sumela'dır.
(kaynak :https://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%BCmela_Manast%C4%B1r%C4%B1 )
Eskiden doğa / manzara fotografı çekmeyi çok severdim , şimdi ise içerisinde motosiklet olan doğa/manzara fotografı çekmeyi daha çok seviyorum
Tek başıma olduğum için çok fazla durup fotograf çekmedim.
Hava şartlarının kötüleşmeye başladığı mevsimde , motora binip gezmeye fırsatı olmayanlar , buralara gelemeyenler için birkaç kare :
Daha fazla fotografımı görmek isteyen olursa ,
instagramı daha aktif olarak kullanıyorum ,
@kadir.tomas
Şuan karadeniz'deki orman içi yolların tamamı neredeyse bu görseldeki gibi
Forumda pek gezisi yazısı paylaşmışlığım yoktur ama bunu paylaşayım dedim umarım beğenirsiniz.
Geçen hafta pazar günü birkaç saatlik fırsat bulup evden çıktım
Ve Sümela'ya doğru gazladım
Sümela Manastırı :
Trabzon ili, Maçka ilçesi, Altındere vadisi sınırları içerisinde yer alan (Antik Yunanca adı: Panagia) deresinin batı yamaçlarında Kara (Antik Yunanca adı: Mela) tepesi üzerinde deniz seviyesinden 1.150 m yükseklikteki eski Rum Ortodoks manastır ve kilise kompleksi olup, tam adı Panagia Sumela (Παναγία Σουμελά) veya Theotokos Sumela'dır.
(kaynak :https://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%BCmela_Manast%C4%B1r%C4%B1 )
Eskiden doğa / manzara fotografı çekmeyi çok severdim , şimdi ise içerisinde motosiklet olan doğa/manzara fotografı çekmeyi daha çok seviyorum
Tek başıma olduğum için çok fazla durup fotograf çekmedim.
Hava şartlarının kötüleşmeye başladığı mevsimde , motora binip gezmeye fırsatı olmayanlar , buralara gelemeyenler için birkaç kare :
Daha fazla fotografımı görmek isteyen olursa ,
instagramı daha aktif olarak kullanıyorum ,
@kadir.tomas
Şuan karadeniz'deki orman içi yolların tamamı neredeyse bu görseldeki gibi