Eray kat be kat helali hoş olsun. Şimdi öküz öldü, ortaklık bitti mi olacak yani ? Biz de arkadaşlık dostluk Pazara değil mezara kadardır. Müstakbel iki tekerinin resimlerini bekleyeceğiz. Selamlarla.
Mertcan senin rodaj bitti mi , şu an kaç bindesin ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
Bir de bundan önceki dolumda tam doldurulmamış olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
Sevgili logaritma genellikle şehir dışında 100 km de 3.5 - 3.7 arası şehir içi ise 4 ile 5 litre gibi yakıyorum . Yalnız 20 ocak 2018 de Ataşehir'den
Bursa'ya dönerken hava çok soğuk olduğu için 70 km süratin üzerine çıkamadım . Hayatımın en ekonomik evo sürüşü oldu . 100 km 3.3 litre benzin.
Bektan abs ve 300 cc ile ilgili yeni gelişmeleri hararetle bekliyoruz.
Mertcan senin rodaj bitti mi , şu an kaç bindesin ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
Bir de bundan önceki dolumda tam doldurulmamış olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
Sevgili logaritma genellikle şehir dışında 100 km de 3.5 - 3.7 arası şehir içi ise 4 ile 5 litre gibi yakıyorum . Yalnız 20 ocak 2018 de Ataşehir'den
Bursa'ya dönerken hava çok soğuk olduğu için 70 km süratin üzerine çıkamadım . Hayatımın en ekonomik evo sürüşü oldu . 100 km 3.3 litre benzin.
Bektan abs ve 300 cc ile ilgili yeni gelişmeleri hararetle bekliyoruz.