BMW S1000 RR 2019 (Fotoğraf Galerisi)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaş sen bmw sin nasıl bir özgüvensiz yüz olmuş anlayamadım yani.bajaj pulsar rs yüzü sanırım kimse buna kimse karşı çıkmaz.geriye kalan herşey muhteşem kral tekrardan geri döndü.220 hp vardır rahat.
bajaj-pulsar-rs200-racing-red_827x510_81517577812.jpg

pulsar rs lerin itibari baya arttı

Forumdan Uzaklaştırıldı
BMW tasarımcıların kafalarına yeni dank etmiş insanların asimetrik çirkin şeyler sevmedikleri..

şükür bişeye benzemiş bu sefer.

Çok satılan bir model olmuş o asimetrik s1000rr. Demek ki asimetrik çirkin şeyleri insanlar sevmiş :) Bence de güzeldi ve farklıydı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok satılan bir model olmuş o asimetrik s1000rr. Demek ki asimetrik çirkin şeyleri insanlar sevmiş :) Bence de güzeldi ve farklıydı.

hocam insanlar kaliteyi ve imajı sever.O asimetrik tasarımı bajaj yapsaydı burada kahkahalar atardık.

Canlı canlı görelim bakalım belki fikrimiz değişir,lakin bmw nin o birbirinden farklı far tasarımı çok daha can alıcı ve agresif duruyordu.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Canlı canlı görelim bakalım belki fikrimiz değişir,lakin bmw nin o birbirinden farklı far tasarımı çok daha can alıcı ve agresif duruyordu.

Al bendende o kadar hocam. O tasarımı beğeniyordum. Bu pek hoşuma gitmedi. Alacağımızdan değilde işte ne bileyim ısınamadım :).

Eski kasa tercih edenler arasında yerimi alıyorum.
Olmamış

Sonunda şu çarpılmış kafa tasarımından kurtuldular, teşekkürler BMW :cherry: her ne kadar binemeyecek olsak da :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar