zemini ve tavanı bence hallet diğer yerleri katlanır branda yap. bu bazı cafelerin dış cephelerinde görürsün katlanırdır yazın açarlar kışın sarıp kaldırırlar.. o tip bir şey yapabilirsin.. kışın kaparsın yağmur soğuk çamurdan yazın sarar kaldırırsın...
aklımdaki de öyle idi,
zemini hallettikten sonra branda işine geçeceğim.
benim garaj anlayışım farklı olduğundan (böylesi bir yere kesinlikle kapalı bir yer yapar,tamirat tadilat tezgahımı,ufak çaplı "all in one"fitness makinemi ve ağırlık ünitelerimi koyar,sade bir müzik sistemi ile zenginleştirir keyfime bakardım) size tavsiyem güvenlik açısından garajın kapısını sadece branda ile kapatın ve imkanınız varsa bir köpek sahiplenin zira böylesi yerde köpek beslemek uygun,hayvan bakmak hayata biraz farklı bakmayada yarayan psikolik bir rahtlamadır (bende beslerdim)garaj demir iskeletininde üstünü gerektiği zamanlar kullanmak için fermuarlı vb bir sistemle branda yaptırmak mantıklı gibi.Odunları başka yere alıp,yer açıp o bölgeyi daha efektif kullanmak bana görede doğru bür düşünce.Dediğim gibi yaşam şekli ev,garaj,bahçe vb herşeyin şekillenmesine sebeb oluyor.
NOT: klimayı ben olsam evin sağ yan tarafına (üst kısma) taşırdım.Klimanın kablo ve gider mesafeside uygun görünüyor.
bahsettiğin diğer işler için ayrı odam var,
garaj sadece garaj için var olacak,
yıkama, bakım vs ...
belirttiğin yaşam alanları nefes için önemli,
birey kavramı için öncelikle kendi yaşam alanı olması gerekiyor,
alışılagelmiş kömün yaşamı ev içerisinde zaman ile farklı sorunlara sebebiyet veriyor.
köpek işini de halettik,
biraz büyüsüsün ona göre yer de bakacağım.
herkese teşekkürler,
garajın şekli biraz kafamda yerine oturdu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
elemanı da eve getirdim,
küçük olduğundan mütevellit bebek gibi kucağımdan inmiyor,
arada beni ısırıyor, dişleri kaşınıyormuş,
kış boyunca beraber takılacağız, bahara doğru bahçedeki yerini alacak.
not: oğlan motosiklet istiyor, borcunuzu ödeyin, ben anlamam, leventin 50'liğe mi el koyarsınız bir tane 52 mi alırsınız, aranızda halledin, yaza kadar vakit veriyorum, sonrasında yukarıdaki elemanlar ile teker teker ziyaretlere başlayacağım, sonuçlarına katlanırsınız. forumda devamlılık esastır, eski, yeni mod bilmem.