Yüksek Lisans Anketi hadi bi el atıverin

Ben de yaptım ama benim sosyal medyada hiç hesabım yok. Pek işine yaramayacak.

Okuyana destek olmak lazım, hemen anketini doldurmaya başlıyorum :cat:

Moderatör
Katıldım, ilk maaşından hatırı sayılır bir meblağ ile hepimize tatlı ve çaylar senden :p

talisker storm isterim.
çay, kahve kesmez beni.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------

Katıldım, ilk maaşından hatırı sayılır bir meblağ ile hepimize tatlı ve çaylar senden :p
ince görmüşsün ,

Motosikleti
D400
izmire gelin size gazoz alayım

5a965d91ae784923707ec023.jpg

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
youtube sosyal medya değil mi? onu seçecektim kırk yılda bir baktığım facebook'u seçtim. hem online alışveriş sitelerinden çok alış veriş yapıyorum ama sosyal medya derken ben arada bağlantıyı kuramadım.

3 3 3 3 verdim geçtim hepsini, maksat nötür olsun.

Ankette sosyal medyada çıkan haberler marka imajında nasıl bir değişiklik yapar sorusu bence olmamış iyi haber çıkarsa marka olumlu etkilenir olumsuz haberler çıkarsa olumsuz etkilenir. Burada çıkan haberin içeriği önemli soruda içerik konusu işlenmemiş.

Motosikleti
D400
youtube sosyal medya değil mi? onu seçecektim kırk yılda bir baktığım facebook'u seçtim. hem online alışveriş sitelerinden çok alış veriş yapıyorum ama sosyal medya derken ben arada bağlantıyı kuramadım.

3 3 3 3 verdim geçtim hepsini, maksat nötür olsun.

"Diğer" seçeneği var youtube için , onu dışladım :cherry: online alışveriş değil , sosyal medya üzerinden yapılan alışveriş konu :queen:

Ankette sosyal medyada çıkan haberler marka imajında nasıl bir değişiklik yapar sorusu bence olmamış iyi haber çıkarsa marka olumlu etkilenir olumsuz haberler çıkarsa olumsuz etkilenir. Burada çıkan haberin içeriği önemli soruda içerik konusu işlenmemiş.

O sorunun farkındayım ancak o şekilde sorarsam daha fazla spss yorumu yapmam gerekiyordu :pl: o nedenle genelleme yaptım, genel olaraksosyal medyada kötü haberler çıkıyor karşıma, genelde x firması şunu kullanıyor bunu kullanıyor tarzı. o nedenle 2 vermiştim ben.

Herkese teşekkürler arkadaşlar, durmak yok yola devam, okuyom ben ya :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------

Durmak yok yola devam ! :D

Motosikleti
D400
Elden ele beyler

Az kaldı. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar