Motorumu boyattım SS'li

Selam arkadaşlar. Motorumu alırken de burdan konu açarak size sorup araştrıp almıştım,
Boyatmak istediğimde de burda yardımcı oldunuz ve ikisinde de gerçekten istediğim sonuçları aldım
Motosikletle ilgili hiç bir bilgim olmadığı halde burdaki Yorumları okuyarak doğru işlemler yaptığımı paylaş ak istedim.

Boyatma için söylediğiniz her yeri aradım, piyasadaki bütün boyacıları biliyorum nerdeyse 😁
Tamirhane ile anlaştım. Boyattığı yeri burda yorumlardan birinde buldum tesadüfen.
Ama motoru toplama işinde kimseye güvenemedim. Yoksa direkt boyacıya gidecektim.
Tamirhane ile anlaştım ve motorun boyası çok güzel oldu, tam istediğim renk buydu.
Seleyi kaplattım, tekerlekleri değişti, alarmlı disk kilidi aldım ve tekno takip taktırdım.
Teknotakip çok iyi bişeymiş, aklım motorda kalmıyo
Ama bir de branda almam lazım galiba, dışarıda bi yere bıraktığımda insanlar çok fazla kurcalıyo
Kızlar fotoğraf çekinmek için üstüne oturuyorlar benim de aklım kalıyo 😳
Pembe kaskımı almadım, onun araştırmasını da yapıyorum. Kaskla ilgili önerileriniz varsa çok sevinirim.

Aksesuar yok motor çok boş duruyor farkındayım. Koruma demirleri ve arka-ön Demir taktırıcam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maşallah .

Kış lastikleri de takılmış süper :)

Kask için icon bakabilirsin

icon_airmada_wild_child_helmet_orange_750x750.jpg

Son düzenleme:
çok tatlı olmuş. size çok yakışacaktır kesin :) İstanbul'da trafikte rastlarsak bir selam vermek isterim

Ruhsata işletmeyi de unutmayın, sonra çevirmede sorun yaşamayın. Güzel olmuş, iyi günlerde kullanın...

Ben doğma büyüme İstanbul'luyum. Daha ne olsun?

ne bileyim, cevap yazarken böyle bir mülayim tavırlar; efendime söyleyeyim bir kibar, nahif olma çabaları ilgimi çekti.

hani bir er kişi olsaydı "götüm gibi olmuş" denilip geçilecek hadiseler hangi kıvama gelmiş, vay arkadaş!

Son düzenleme:
bence çok güzel olmuş. fazla aksesuara gerek yok sade hali daha güzel. vespa logosu eksik o da tamamlanırsa yeterli.

Vespa´da orjinal bu renk yok mu?

Sele kahverengi olsa daha uyumlu ve kir goturen cinsten olabilirdi..

ya ben kızları pembe kaka yapıyorlar sanıyordum ve fakat evlendikten sonra yengenizin-af buyrunuz-kol gibi kakasını gördükten sonra hayattan ümidimi kestim!

hayır bir de hücum borusu gibi osurup "ay pırt yaptım aşkım" diyorlar ya ifrit oluyorum ama!!?!?

Son düzenleme:
ya ben kızları pembe kaka yapıyor sanıyordum ve fakat evlendikten sonra yengenizin-af buyrunuz-kol gibi kakasını görünce hayattan ümidimi kestim ya!

hayır bir de hücum borusu gibi osurup "ay pırt yaptım aşkım" diyorlar ya ifrit oluyorum ama!!?!?

Sifon bile götürmedi heee..

Balık gibi yüzüyordu klozette diyorsun..

Madem hücum borusu ötturuyor,sende uygun adım karari sayyy..

Kompresyon kaçagı olmadigina işaret işte..daha ne olsun..

Şaka bir yana..gece vakti dönen muhabbete bak..

Sifon bile götürmedi heee..

Balık gibi yüzüyordu klozette diyorsun..

Madem hücum borusu ötturuyor,sende uygun adım karari sayyy..

Kompresyon kaçagı olmadigina işaret işte..daha ne olsun..

Şaka bir yana..gece vakti dönen muhabbete bak..

Ben anime izlemeye kaçıyorum. Bu mevzular derinden yaraladı beni :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar