lanet olsun ki merak edip baktım. bok herif.
tv'de içki, sigara, argo sözcükler sansürleniyor da internette bunun gibi saçma insanlar için neden tedbir alınmıyor! çocuklar etkileniyor yahu!
Ben takip etmiyorum malın teki ama gülüyorum izleyince. Aha kazara bu linki açtım adam amcasına şu kuş senden daha akıllı diyor. Komik bence. Ben amcama öyle bişey desem ya bana dalar ya da ömrü boyunca konuşmaz. Aralarındaki ilşkiye kalmış. Prim için yapılan bir video değilse amcası kendine yazık ediyor. Takipçi kitlesi de genelde 15yaş altı çocuklar olduğu için kötü örnek teşkil edecektir, kaldırılması isabetli olmuş. Bunu izleyip örnek alacaklar ondan sonra çocuk tokatlamak zorunda kalacağız.
Ruhi takip ediyorsun madem bari Barış Özcan'ı da takip et. Barış bey Ruhi'nin Youtube abisidir.
Bu konuyla ilgili olarak herkese Idiocracy adlı komedi filmini tavsiye ederim, bence esasında trajikomik, Enes Baturlar yükseldikçe gelecekte dünya nasıl bir yer olacak filmde anlatıyor.
Olaya yorum yapmıycam, izleyenler, like'layanlar utansın bana ne. Ama utanmazlar, niye mi ,cevabı Idiocracy'de izleyin.
Ha bak bir de Aptallık Çağı diye bir belgesel var onu da izleyin. Bu iki film de internette Türkçe dublajlı dahil var.
Bana bazen çok kötümsersin diyorlar, ben de değilim, gerçekçiyim diyorum. Bu işler düzelmezse geleceğimiz aynen Idiocracy olacak. Hatta olmaya başladı işte...
Burada bile örnekleri var trafikte aralardan ölümüne sürüp sonra eleştirenlere "siz hep küçük cc kullanmışsınız anlamazsınız" diyen akıl ve mantık yoksunu tip gibi mesela ya da kendi motosikletinin kitapçığına bile bakmayıp hadi kitapçığı geçtim motorun üstündeki yazıları okumayıp, en basit soruları bile burada soran tipler gibi. Esasen zaten Aptallık Çağındayız. Idiocracy de neredeyse geldi sayılır.
Ha bak bir de selfie çekerken ölenler vardı di mi? Soruyorum şimdi, ben mi kötümserim, yoksa bunları yazıp söyleyince çok kötümsersin diyenler iyi niyeti aptallık boyutuna mı taşımışlar?:cherry:
Az daha bekleyin emekli olunca ben de fenomenlik yapacam:queen:, bunları anlatacam, kimse izlemese de tarihe not düşerim sizi uyarmıştım, izlemediniz, dinlemediniz, bak şimdi ne oldu, diye.:bounce::cherry: