Motosiklet Üzerinde Şınav Çekti

Tekirdağ İstanbul yolunda bu görüntüleri gören sürücüler şoke oldu. Bir motosiklet sürücüsü seyir halindeyken sürdüğü motosiklete uzanıp şınav çektiği anlar bir başka motosiklet tutkunu tarafından saniye saniye kaydedildi.

Tekirdağ-İstanbul yolu Marmara Ereğlisi yakınlarında hız tutkunu bir motosiklet sürücüsünün seyir halindeyken motosiklet üzerinde yaptığı akrobatik hareketler görenleri hayrete düşürdü. Yürekleri ağza getiren görüntülerde, motosiklet sürücüsü seyir halindeyken motosikletin üzerine yüz üstü uzanarak yolculuk yaptı.

YETMEDİ ŞINAV ÇEKMEYE BAŞLADI
Motosiklet üzerinde yatarak yolculuk yapan şahıs daha sonra bununla da yetinmedi motosiklet üzerinde yatar vaziyette şınav çekmeye başladı. Hiçbir tehlikeye aldırış etmeden motosiklet üzerinde seyir halindeyken şınav çeken motosiklet tutkununun o anları başka bir motosiklet tutkununun kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Yolun ortasında seyir halindeki motosiklette yatar vaziyette şınav çeken motosiklet tutkununun bu halini gören diğer sürücüler ise şoke oldu.

Kaynak : Yeniasır

Ekli dosyalar

• motosiklet-uzerinde-sinav.jpg
    motosiklet-uzerinde-sinav.jpg
    52.9 KB · Görüntüleme: 8,986
Moderatör tarafında düzenlendi:
adam motor sürerken kas çalıştırıyor zamanı boşa gitmiyor
tabi bi motorcu için de zaman kavramı önemli

Motosikleti
BWS 100
Motosiklet üzerinde şınav da çekmeye başladılar.
Umarız burada kalır bu iş.:sunny:

Motosiklet üzerinde şınav da çekmeye başladılar.
Umarız burada kalır bu iş.:sunny:

o ima ettiğin şeyi de yapıyorlar. evet, onu da yaptılar. google'a giriyorsun ve ahlaka mugayir sahneleri görüyorsun! benim bacılarımı motorun üzerinde öhm.. neyse..

Idiocracy is coming.
Aptallık Çağındayız, youtube da denişik olacam, izlenecem, herkes beni izleyecek ben de zengün olacam yolunda, her tür şebeklik mübahtır.
Alkışlıyoruz, büyük marifet. yalnız kollar o kadar güçlü değilmiş hacı, o şınav nizami diil habarın ola.:cherry:

Hadi şimdi git bi tane de nizami şınavlı video çek, hatta bak bildiğin yerde yani normal zeminde, nizami 30 şınav çek ben de seni takip edecem, söz.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o ima ettiğin şeyi de yapıyorlar. evet, onu da yaptılar. google'a giriyorsun ve ahlaka mugayir sahneleri görüyorsun! benim bacılarımı motorun üzerinde öhm.. neyse..
Sakın o deri eldivenli tipler motorcu olmasın? Bak şimdi taşlar yerine oturdu işte... Motosikletten inince terlememek için uzerindekileri de çıkardılarsa al sana "deri eldivenli, deri pantolonlu, belden yukarıları çıplak, başlarında siyah bandanalar bulunan 80- 100 kişi"... Dalga geçiyorduk ama bak motorcuymuş onlar işte.

Bir ifşa daha!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar