- Konu Yazar
Teşekkürler, satan adama motorum çalındı daha motor alamam arabalar motordan ucuz dedim şaşırdı gülüyorHayırlı olsun...
Teşekkürler, satan adama motorum çalındı daha motor alamam arabalar motordan ucuz dedim şaşırdı gülüyorHayırlı olsun...
Açıkcası kaportaya sokmadım altında felan çürük olsa muayeneden geçmezdi sanırım.
Şanzımandan az bi yağ akıtma var sesi bide motorun ordanmı dedi tam bilmiyorum, frenler iyi değil dedi, kısaca sen olsan alırmısın usta dedim? Sonuçta eski araba alınır 1000-1500 arası en fazla masraf edersin binersin dedi bende tamam dedim. 6650 tl ye anlaştık
Hayırlı olsun, renault motorları sağlam olur ama onun dışında pek de bi şey bekleme, bu arada bi çürüklere baktırsaydın daha iyi olurdu neticede eski araba
Eyw zaten az bir sızdırma vardı sıkkıntı yok o zamanŞanzımandan yağ sızdırması normal, çok eksiltme yapmıyorsa problem yok. Frenler desen komple balata alsan 250 lira falan tutar, arka tekerlerde yağ sızdırması varsa 2 fren merkezide 120 tl işcilik 100 lira verirsin.
Şanzımandan yani viteslerden hareket halinde ses geliyorsa veya vitesten atıyorsa ileride şanzıman inmesi gerekebilir ama o paraya aldığın için masrafı düşülmüş olur.
Usta motordan gelen sese önemli değil dediyse çok takma subap sesi falandır o.
Şimdiden hayırlı olsun. Alinca foto atip detayli incelemesini de yaparsın artık![]()
İş bitmiş ama yine de söyleyeyim keşke flash almasaydın.
O araba benim yıllarca almak istediğim ama alamadığım bir arabaydı. Hele S modeli süperdi.
Ben alamadım yıllar sonra arkadaşa direksiyon öğrensin diye aldırdım. Parçaları çok pahalıydı ve bulunmuyordu. Mesela bagaj kapağında dandik bir reflektörü aradık piyasada yok. Bagaj kapağı yok. Bunun gibi eski arabaların artık parçası bulunmuyor. Öyle parçası bakkalda var lafı yalan.
Kullanması zevklidir.
Hayırlı olsun hacı güle güle kullan..![]()
İş bitmiş ama yine de söyleyeyim keşke flash almasaydın.
O araba benim yıllarca almak istediğim ama alamadığım bir arabaydı. Hele S modeli süperdi.
Ben alamadım yıllar sonra arkadaşa direksiyon öğrensin diye aldırdım. Parçaları çok pahalıydı ve bulunmuyordu. Mesela bagaj kapağında dandik bir reflektörü aradık piyasada yok. Bagaj kapağı yok. Bunun gibi eski arabaların artık parçası bulunmuyor. Öyle parçası bakkalda var lafı yalan.
Kullanması zevklidir.