Uygun fiyatlı korumaları iyi kışlık eldiven tavsiye

Arkadaşlar merhaba. İstanbul'da yaşıyorum. Şu an yazlık Venom deri eldiven kullanıyorum. Fakat ellerim üşüyor. Kışlık bir eldiven almak istiyorum. Yağmurda çamurda kullanmayacağım. Amacım rüzgardan soğuktan ellerimi korusun. Bütçem 150-200 tl arasında. Bu paralara prosev falan var ama bilemedim. Çok da kurye eldiveni gibi olmasını istemiyorum. Yani elciği manetleri hissetmede problem oluşturmasın. Bu fiyat aralığında tavsiyeleriniz nelerdir ?

Burayada yazayım. Scoyco MC17b. Bu eldivenlerle kullanıyorum kışın. Benim gibi çok üşüyorsan bir eldiven içliği alabilirsin. Yağmur falan geçmiyor içine ama kendin özenle kurutmak zorundasın. Bırakayım kurusun bir yerde diyorsan o iş yaş. Bir ısıtıcı şart.

Geçen sene sabah hava daha aydınlanmamışken, yanındaki kızı mıncıklarken benim üstüme kıran araba ile yaptığımız kaza sonrası ellerimi çok iyi korumuştu.

Benim üstüm kaza onayımı aldı. Test edildi. Onaylandı :cat:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/184859-prosev-4500-shoftshell-eldiven-koku-yapiyor.html
Birkaç yıkamadan sonra koku cok azaldı. +10 derece 40 km hiç durmadan merkeze gidiyorum idare ediyor. 0 dereceye yakın parmak uçlarında illaki hissettiriyor. Kullanıcı yorumlarına göre 500-600 tl lik eldivenlerde illaki parmak uçlarından üşütüyormuş. Eldiven biraz daha uzun olsaymış daha iyi olacakmış. Bazen mont çıkabiliyor. Bu yüzden uzun olan eldiveni linke attım. Bunu bir deneyin derim. Ben eldivenimden kısa mesafe kullandığım için memnunum. Eğer şehirdışı daha uzak mesafelerde kullanacaksanız üşütebilir. Korumaları çok iyi. Bir defa düştüm eldiven zarar gördü fakat yırtılmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar