Erken Trafik Cezası Ödeme

Arkadaşlar trafik cezası yedim ve 15gün içinde ödersem 3/4 oranında ödeyeceğim fakat hiçbir kanaldan ödeyemiyorum internet üzerinden... Ne yapmam lazım? Erkenden ceza nasıl ödenir???

Arkadaşlar trafik cezası yedim ve 15gün içinde ödersem 3/4 oranında ödeyeceğim fakat hiçbir kanaldan ödeyemiyorum internet üzerinden... Ne yapmam lazım? Erkenden ceza nasıl ödenir???

açılın, maliyeci geldi. iki yolu var:

1) beyan esasina göre ödeme

gib.gov.tr'ye gir. orada interaktif vergi dairesi var. orada mtv ve tpc ödeme var. oraya gir. tüm bilgileri eksiksiz doldur. bu önemli bilgiler eksiksiz olmalı. yapamam diyorsan ozelden yaz. tel atayım.beni ara. yardim ederim. whatsapp'tan da yazabilirsin.

2) vaktin bolsa aracın bağlı olduğu vergi dairesine git. gardasim ben bunu internetten odeyecegim, hele şunu bir sisteme işleyiverin de. onlar sisteme işleyince senin borç sistemde ayin 14'ü gibi gorunecektir.

Son düzenleme:
Abi hızır gibi yetiştin, dur belimdeki buz aküsü ile koşmaya çalışıp ceza bilgilerini bulayım :) Kazadan önce radar cezası yemişim normal ekipten :p

Makbuz elimdeydi zaten de normal taratıp bulmaya çalışıyordum. Şimdi hatırladım kaza yaptığım günün ertesinde gelmişti ceza makbuzu eve. Baya bir küfür yemiştim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar