Dün Tem Ataşehir mevkiinde de vardı havada polis helikopteri. Tam temin üzerinde sabit bir noktada bekliyordu. Güzel uygulama ama hız v.s. nasıl tespit ederler bilmem.
yukarıdaki iki adama ahlaksız deyip kurallara uymuyorum demek de ayrı bir ironi maşallah.
Angri , diğer araçlarla 2000000 km içerisinde en az 6 - 7 aşırı hız cezası yedim . Motosiklet kullandığım 50000 km içerisinde de bir tek kask takmama
cezası yemiştim 12 sene önce . Son 7 - 8 sene içinde hiç bir ceza yemedim . Valla lamı cimi yok KURALLARA UYULUCAK. Uymaz isek uydururlar seve seve.
Bu arada büyük geçmiş olsun , Rabbim başka kazalar göstermesin inşallah sana ve bütün arkadaşlarıma. Motorunun son durumu ne alemde ? Fiyat tespiti
yapıldı mı? En kısa zamanda sağlığının tamamına kavuşmanı diliyorum. Sevgilerle.
Ben bu trafiğe İHA hatta SİHA bekliyorum, terör işlerini bitirdikten sonra devre dışı kalanlara ne güzel iş.:cherry:
200 görmesine gerek varmı ben 120 ile geçtim diye 235tl ceza yedim bunun yiyceği ceza 450tl filan ayrıyetten de plaka kapatma cezası yer
onlara ahlaksız demedim yahu :mrgreen: daha taze olan başka haberlerdeki elemanları kasıt ettim ben
kurallara uymuyorum, yani hangi kurala uymadığımı merak bile etmediğin için zaten ön yargı ile yaklaştığın belli. türkiye de adalet varda bizmi bozuyoruz? yanlış kişiye sesini çıkarıyorsun arkadaşım...
devlet büyüklerine dert yakın, ben trafiğe açık yolda drift yapmıyorum yada 200km hız yapmıyorum... git onlara laf söyle.