Cup Motosiklet için Topcase

Merhaba Arkadaşlar ;

Sizden ricam özellikle cup 50-100 cc kullanan arkadaşlar

En büyük lt olarak topcase ne taktınız. Görsel foto olarak paylaşırsanız çok sevinirim.

30-35-40-45 ne taktığınız önemli değil, sadece ebat olarak nasıl durduğunu görmek istiyorum.

Maxem 45 SL takmayı düşünüyorum. Evet çok büyük olacaktır. Ancak kask mont vs taşımayı seven biriyim.

Kask da sığsa olura doğru gidecek gibiyiz.

hadi bakalım fotoları bekliyorum :p

Hocam daha dun aldim benim cupa maxem 32L motora tam kıvamında oldu yani buyuk durmuyor.Kask ta sıgıyor birazda bos yer kaliyor tavsiye ederim yani ama 35 L ustu biraz sırıtır yanimFotograf olarak suan yukleyemem ama isterseniz aksama dogru atarim.

Resimdeki 30 litre ama onu kırıp 32 litre Maxem aldım. Resmini çekmemişim. Kaskı koyuyorum aletleri kaskın içine alıyorum montumu da kaskın üzerine yayıyorum. Başka yer kalmıyor tabii.
yqXzAn.jpg

En azından biraz fikir sahibi olduk. birde 40 küsürleri görsek iyi olurdu. Akşama kadar 1-2 kişi paylaşırsa güzel olur. Ona göre sipariş vereceğim.
Aslında 30lt topcase var ama anahtarları kayıp, mecbur alacaz bir tane :(

Kilidi söküp anahtarcıya götürsen pimlere göre anahtar çekerler

Bana göre küçük zaten, birazda dandik, neden hala elimde tutuyorum. sebebini de bilmiyorum.
Belkide anahtar bir yerden çıkar diye dir. neyse foto bekliyorum. hiç cup motora 40 lt topcase takan yok mu ???

Zeynel sen buna topcase demişsin ama bu bildiğin gurbetçi bavulu .
İşyerinde bir arkadasta var onunda sanırım 30 litre gibi birseydi . Çok siritan birşey değildi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar