Tek Tabancayı duyan oldu mu ?

Biz buradan çıkmak için çabalıyoruz adam milyonlarca genç insanın hayalini kurduğu hayatı sittir Edip Türkiye'ye dönüyor:)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ara sıra şu şarkısını dinliyordum ve çok güzel tekerleme gibi sözleri var...

suzuki kawasaki honda yamaha duGati derken o kısmı direk çekip kaydettim aklıma...

tektabanca tokatlı olabilir arkadaşlar, "dukati" ye "dugati" diyor.

pıs pıs uzuyorum tıs tıs kaçıyorum kıs kıs gözünü hızım aşırı gerekmez adamım baksana başarı tektabanca.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200
ara sıra şu şarkısını dinliyordum ve çok güzel tekerleme gibi sözleri var...

suzuki kawasaki honda yamaha duGati derken o kısmı direk çekip kaydettim aklıma...

tektabanca tokatlı olabilir arkadaşlar, "dukati" ye "dugati" diyor.

https://www.youtube.com/watch?v=7v8sowyKnCg

pıs pıs uzuyorum tıs tıs kaçıyorum kıs kıs gözünü hızım aşırı gerekmez adamım baksana başarı tektabanca.

Ankaralı değilse bile amerigaya gitmeden once orada ikamet ediyor diye biliyorum. Yalniz şöyle birşey var şarkıdaki vokal o değil bir arkadaşı

Bu adam saçma sapan, her youtuber gibi düz düşünen bir tip değil.
Her şeyi kapatma sebebinin bence bir nedeni var. Ya bomba gibi gelecek olması, ya sağlam bir yer ile anlaşıp Barkın'ın boşluğunu dolduracak olması yada kendini ifşa etti ve pişman oldu, şöhretten uzak sakin bir hayat yaşayacak olmasıdır.
5-10 tane videosunu indirmiştim. Kafam esince bakıyorum güzel insana.

Arkadaşlar Tektabanca kanalı şuanda açık. Dün bulamamıştım. Şimdi görünce sevindim.

Evet arkadaşlar geri gelmiş, bakalım yayınladığı videoda niçin böyle bir şey yaptığını açıklayacak mı :) Bende bazıları gibi altın elbiseli adamın başına geçeceğini düşünmüştüm ama öyle bir şey yok o zaman. Başına geçerse göze batmayacak tek kişi bence ama aea ekibi kimse dolduramaz tribine girerse o iş olmaz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar