Motor kullanmadığım halde hasta oldum. Geceden beri burnum akıyor hapşırıyorum. İçlik giymeye başlamadan yakaladı soğukalgınlığı namussuz
Ben bu avcıların kullandığı thermo içlik aldım altıma,en kalitelisi, daha çok üşüdüm mübarek. Nedir anlamadım, bende bir tuhaflık var galiba.
arkadaşlar merhaba,
kışlık eldivenim yok, decathlondan alıp kullandığınız ve memnun kaldığınız bir ürün var mıdır?
arkadaşlar merhaba,
kışlık eldivenim yok, decathlondan alıp kullandığınız ve memnun kaldığınız bir ürün var mıdır?
Eldivenden memnun musun? Hissiyat sebebiyle kislik kullanmiyordum alayım diyorum, yüksek beklentim yok, 10 derece havada 50 km yolda 100 km hizlarda üşütür mü? Su geçirme durumu nedir? Tavsiye eder misin?
su geçirmez bir eldiven ter yapar leş gibi kokar hava alan sıcak tutan arıyorum
su geçirmez bir eldiven ter yapar leş gibi kokar hava alan sıcak tutan arıyorum
Kışın terlemiyorsun içi polarlı olduğundan sıcak tutar adı üstünde kışlık eldiven. Ha para varsa goretex alırsın.
https://www.motosikletaksesuarlari.com/Five-Gloves-Wfx-Skin-Wp-Siyah-Eldiven_16758.html
Kesinlikle bu eldiven, dışı deri,içinde tüylü yapısı var, sıcacık tutuyor elleri, geçen sene tüm kış kullandım, halen de tertemiz, su geçirmiyor ama nefes de alıyor, korumaları da gayet yeterli, telefon dokunmatiğinde bile çalışıyor, fiyat biraz tuzlu gelse de hak ediyor ve bu linkteki fiyat bir hayli indirimli.
Pantolon mont fiyatına eldiven olunca ben bir geriliyorum. Hadi işçiliği fazla olsun ama yine de çok pahalı.
sebep maalesef ki döviz kurları, ben de çok geriliyorum, bu eldiveni kampanya ile 450Tl'ye 9 taksitle alırken bile gerilmiştim, eski yazlık ve kışlık eldivenlerim en az 5-6 kullanım sonrası bu yaz korumaları dağıldı ben de mecbur kaldım ancak en az 5-6 sene kullanacağım hayatımı emanet edeceğim şeyler için maddi durumum el verdiği maksimum düzeyde borca girerim, sağlığımızdan hiçbir şey değerli değil.
o değil de 4 ay uğraş sonucu motor aldım hava fırtınaya döndü binemiyorum :queen: kendimi perma yaptırmış rapunzel gibi hissediyorum :queen:
Bende onu pesin alacak para da var ama bir eldiven 500 olmamali