ABS önemli değil yanlış biliyormuşum.... sym hd200i

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siz kendi hayatınızı abs'nin çalışıp çalışmamasına bağlayın ben bağlamıyorum. benim gibiler bağlamıyor, bağlamak istemiyorum her konuyu abs ye bağlamak hoşuna gidiyo. daha doğrusu konu trolleyip küfür yemek hoşuna gidiyor. çağımızın hastalığı. youtube da çok var senden görüyoruz sağda solda.

Yüksek seviyede duyar kasma algılandı !!!! sığnaklara !!!!!

kardeş sende ruhsal problemler var kanımca,ya yaşın 13 falan bilemedin 15 dikkat ediyorum facebook kymco sayfasındada görüyorum seni orada da abuk sabuk mesajlar yazıyorsun satış ilanlarına bodoslama dalıp yok abs yok bbs acayipacayip yorumlar yazıyorsun aklını başına al ağır ol biraz

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeş sende ruhsal problemler var kanımca,ya yaşın 13 falan bilemedin 15 dikkat ediyorum facebook kymco sayfasındada görüyorum seni orada da abuk sabuk mesajlar yazıyorsun satış ilanlarına bodoslama dalıp yok abs yok bbs acayipacayip yorumlar yazıyorsun aklını başına al ağır ol biraz

Çok özür dilerim hemen sosyal medya dahil tüm hesaplarımı kapatıyorum motorumu satıp yürüyerek işe gidip gelicem, forumuda bırakıcam Hakkınızı helal edin arkadaşlar

puhahahaha orayı da mı trollüyor lan bu tırrek!!

amaan, biraz da onlar düşünsün canım, bu karın ağrısını hep biz mi çekeceğiz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar hepinizi cok seviyorum ve profilindeki gibi bakiyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben yeri geldimi cakarken kivilcinncikartiyorum :) raad ok :)

Rumuz pompaci69ist

Diger nickimdir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar