- Konu Yazar
Allah Allah? Ne konuştuğumuza mı karar vereceksiniz? Laf lafı açtı, normal sohbet mantığından bihaber misiniz nedir? Orijinal konu ile ilgili yeterinden fazla yorum yaptım bile; siz de kimin ne söylemiş olduğunu aklınızda tutamadan yorum yapmayın o zaman? Zaten gereksiz bir konu, nereden bulaştıysam? Serbest piyasa ekonomisinde kimin neyi ne kadara satıp alacağı taraflara kalmış, 3. şahıslar oturacak susacaklar. Madem beğenmiyorsunuz BMW'nin fiyat (veya başka) politikalarını, almayın / kullanmayın. Burada ağlamanın kime ne faydası var Allah aşkına? Gereksiz ezik muhabbetler...
yok zaten ben size cevap bile vermedim düşünün yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------
Bence aradaki fiyat farkının sebebi firmanın ; "nasılsa marka sevdalısı belirli bir kitle var, ve bu sevdalıların maddi durumu iyi.. Biz bunlara öyle yada böyle bu motosikleti satıcaz 50bin fazla 50bin eksik ne fark eder" düşünce yapısı.
Kawasakide aynı.
Evet maalesef durum bu şekilde. Motosiklet sevdalısı ve marka sevdalısı olarak farklı kitleler olduğunu bilmeliyiz. Tabiki her bmw kullanıcısı marka sevdalısı değil. Türkiyede satış ofisi olmayan ve distiribitörlük usulüyle çalışan firmaları bu konunun dışında tutmalıyız bence onlar zaten euro ile alıp euro ile satıyorlar. ducati, triumph, kawasaki gibi markalar türkiyede başka firmalar tarafından satılıyor.