Aradaki 50.000 heralde firmanın tüm masraflarını alıcılardan almak isteyerek kendini garantiye almak istemesidir diye düşündüğüm için eleştiriyorum..
Sizin için tekrar açıklamak isterim. Almanyada fiyatın farklı olup olmaması değil bahsettiğim konu. Almanyada bu motosikletin fiyatı 19.200 euro diyorsunuz. Almanyada africa twin fiyatıda 14.500 euro. Yani arada 4 5 bin euro fark var. Yani avrupa ve amerika fiyatları hep bu şekilde. Fiyatlar birbirine çok yakın. Söylediğim örnek sadece honda değil genel olarak geçerli. Bmw genel merkezinin türkiyede çok motosiklet satmak istemediği kesin.
Benim söylediğim konunun ülke yönetimi dolar euro kuruyla ilgisi yok. Eleştirdiğim konu bmw nin türkiye pazarına özel çalışma yapmıyor olması. GS yıllarca zaten bu yüzden eleştirildi. Servis masraflarını biliyorsunuz.
Keşke bmw türkiye bu söylenenlere kulak asıp özel fiyatlarla otomobil pazarında olduğu gibi rekabet ortamına giriş yapsa. Bizde yeni motosiklet alacak veya motosikletini büyütecek kardeşlerimize keyifle bmw markasını önerebilsek. Her gelen abi bu paraya değer mi diye soruyor. Ne diyeyim şimdi almanyada arasında 3.000 euro fark olan africa tarzı motorlar öneriyorum. Bunun adamın cebindeki parayla hiçbir ilgisi yok tekrar üzerine basa basa söylüyorum