ABS önemli değil yanlış biliyormuşum.... sym hd200i

virajdasın belediye çimenleri sulamış su yola akmış.. abs li motorunun arka frenine vuruyorsun abs, dur tekeri kilitlemeyeyim diyene kadar arka tekerlek freni abs sisteminden hızlı davranıp kilitliyor ve hoop yerde kayıyorsun.. o sırada abs çalışsa neee çalışmasa ne :) abs mucize değildir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
virajdasın belediye çimenleri sulamış su yola akmış.. abs li motorunun arka frenine vuruyorsun abs, dur tekeri kilitlemeyeyim diyene kadar arka tekerlek freni abs sisteminden hızlı davranıp kilitliyor ve hoop yerde kayıyorsun.. o sırada abs çalışsa neee çalışmasa ne :) abs mucize değildir

Hemen senaryo da yazdi

Millet yırtınıyor,
"oğlum bak ABS'ye o kadar güvenme çalış, eğitim al" diye...
Bunun tek yaptığı burda t...k geçmek.

Sonra bugün başka bir başlıkta bir başkasına aşağıdaki gibi akıl veriyor...

muhakkak motorun frenlemesini ve gaz tepkisini trafiğe kapalı bir yerde bol bol çalış piş,

trafik gaddardır hatanı kaldırmaz kazasız belasız sürmen güzel motorlar alıp bize forumdan hava atman dileği ile :D

Bu ergen baya baya t....k geçiyor.

Bunun saçma sapan muhabbetleri forumdan da, ABS'den de bezdirdi.

Ne halin varsa gör evladım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mortal Kombat geldi aklıma. Fetisher vs Abs(with dandik tyres). Abs wins. Fatality...

Dip Not: Dandiği ^^regular^^ die çevirmek istedim ama cheap demek daha mantıklı basıyor.

Gulduk eglendik abs li motor duruyor

sana inat, bugün kampana frenli motorum ve üzerindeki fabrika çıkışı lastikler ile 200 km. yol teptim. uçurum uçurum gezdim. cbf150 ile adeta cross yaptım.
yiyorsa dandik kayımçon ve tırrek abs sistemin ile benim gittiğim yollara git.
zaten bir depo ile zar zor 100 km. gidebiliyorsun, benzin bitince abs ile yola devam edersin puhahahahaha.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sana inat, bugün kampana frenli motorum ve üzerindeki fabrika çıkışı lastikler ile 200 km. yol teptim. uçurum uçurum gezdim. cbf150 ile adeta cross yaptım.
yiyorsa dandik kayımçon ve tırrek abs sistemin ile benim gittiğim yollara git.
zaten bir depo ile zar zor 100 km. gidebiliyorsun, benzin bitince abs ile yola devam edersin puhahahahaha.

Ir depoda 170 km yapiyorum bu encekciyonlu senin kampana dover

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öyle düşünme diyip, her abs konusu açıldığında gelip buraya laf vuruyorsun millete. Daha şu konuların hiçbirinde abs gereksiz gibi bir laf çıkmadı. Bu şahsın abs die ağlamasından gına gelip abs'ye kinaye yapıldı. Lakin sen ısrarla bu şahıs ile abs die direttin :)
ABS iyidir, hoştur, lazımdır. Bunu Erdoğan da dese doğru, Adnan Hocanın kedilerinden biri de...

Ama biri başka bir meziyeti yokmuşçasına sürekli yatıp kalkıp ABS diyorsa bu niye benim problemim oluyor anlamıyorum? He he deyip susturun. "ABS hanımevlatları içindir" yazmayın mesela.

Hem ben ABS gereksizdir güruhundan ziyade hava soğutma ve karbüratör fetişistlerine kılım. :) Genel olarak daha eğitimli ve tecrübeliler, daha sağlam argümanları var.

Son düzenleme:
ABS hanım evlatları içindir olan sözde bu 6aylık abs konusuna kinayedir. Ha bende maxiscooter alsam abs ararım yalan yok. 180-200kg gelen bir aletin, vitesle yavaşlama imkanı olmadığı için mecbur ararım. Lakin kampanaya kampanya çıkarıp rezil edilmesinede karşıyım.

Ne abseymiş be kardeşim. İcat edileli, eskitileli, üstüne yeni teknolojileri çıkalı yıllar olmuş. Söyleyelim de sana tcs mcs li bişi satmasınlar. Beynimize tecavüz edersin yeminle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ABS hanım evlatları içindir olan sözde bu 6aylık abs konusuna kinayedir. Ha bende maxiscooter alsam abs ararım yalan yok. 180-200kg gelen bir aletin, vitesle yavaşlama imkanı olmadığı için mecbur ararım. Lakin kampanaya kampanya çıkarıp rezil edilmesinede karşıyım.

Sen olmasan ne yapardik yahu avrupa birligi euro sinifini duzenlerken sana sorsun bir dahakine ne aptal adamlarmis sana sorsa biriyormus olay

Kafamda hemen kurgulamissin :)

Hala favorim
Her tekerse stoppie gelen adam :) biz maliz biz fren basmasini bilmiyoruz siz otoritesiniz :):)

Sen olmasan ne yapardik yahu avrupa birligi euro sinifini duzenlerken sana sorsun bir dahakine ne aptal adamlarmis sana sorsa biriyormus olay

Hala favorim
Her tekerse stoppie gelen adam :) biz maliz biz fren basmasini bilmiyoruz siz otoritesiniz :):)

çift disk radyal bağlı brembo kaliperler öhlins süspansiyonlar ile stopie mümkün

Hala favorim

Sen kaliteli lastik alınca stopie mi yapıyorsun? Avrupa normları ile ne alakası var?

Forumdan Uzaklaştırıldı
çift disk radyal bağlı brembo kaliperler öhlins süspansiyonlar ile stopie mümkün

Brembo felan ooo felaketmis yahu :) kaliper felan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------

Abs li motorda ne stoppie si? Bilmesek uydur uydur yaz tabi ;)

Stok çöp lastiklerle kullanıyorsun, ABSyi mucize gibi anlatırken yapışcan bir gün yere. Git para ver adam gibi Michelin falan taktır önce.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Saracak birşey bulamayınca sıra lastiklere geldi ha :D pcx de michlen vardı bok gibiydi ..... bırak lastik stok olsunda abs olsun, kampana frenli pcx ile bursadan buraya gelmiştim hala unutamıyorum malmıyım ben ..... neyse ki geçti :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar