Antalya Kemer yolundaki radarlar

yaklaşık bir aydır günlük olarak antalya kemer yolunda gidiş geliş yapıyorum çok fazla ışık ve radar var, trafiğin durumuna göre zaman zaman uymadığım durular oldu henüz ceza ile karşılaşmadı aynı yolu kullanan ve ceza kesileniniz var mı merak ediyorum.

İnşallah ceza gelir adresinize de bir daha yapmazsınız ne diyeyim. Kurallara uymamanın kılıfını da bulmuşsunuz ne güzel :) Trafiğin durumuna göre uymamak.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Yazın arkadaşım motoru ile 100-110 seyir etmiştik o güzergahta, üstünden iki ay geçmesine rağmen hala ceza gelmedi :). sen yünede tünellerin girişinde çıkışında dikkat et arada oraya koyuyorlar.

Antalya motorcularının %80'i pazarları o yolda gazlar. Ben de her fırsatta o yolu kullanıyorum. 160-170 gittiğim oluyo, ceza yemedim henüz.

Kırmızı ışıklara dikkat edin. Kırmızıda sakın geçmeyin! Kimse ölmek için kırmızıda geçmiyo, bana bişey olmaz yolboş deyip geçiyolar. O geçenlerin bir kısmı aramızda yok. Akşam veya gündüz farketmez. O şehirin içinde sadece siz olsanız bile geçmeyin.

sdt

Aksiyon kamerası ile kemer takmayanı telefon ile konuşanı şikayet edersiniz.
Ama 160-170 ile giderken ceza yemediğinizden bahsedersiniz.
Bu ne yaman çelişki arkadaş!

Ben o yola hafta sonları gidiyorum ve şu ana kadar o yoldan bir radar cezası yemedim. Antalya Manavgat yolunda çok radar var ama orada bu beyaz araba(radar) olursa onu bilemiyorum. Genellikle Antalya Radar Facebook adresinden radarları ''şeker dağıtıyorlar'' :) diyerek paylaşıyorlar dikkat et sanada bir şeker vermesinler...

Aksiyon kamerası ile kemer takmayanı telefon ile konuşanı şikayet edersiniz.
Ama 160-170 ile giderken ceza yemediğinizden bahsedersiniz.
Bu ne yaman çelişki arkadaş!

Arkadaşım ben araba kullanırken de mesela kemeri sadece uzun yolda takıyorum. Kimseyi şikayette etmiyorum.
160-170 şehir içinde yaptığımı da söylemedim?
Ben yanlış olduğunu düşünmüyorum.
O yol zaten komple viraj, 2-3 tane düzlüğü var orada basabiliyorum onu.
Kimsenin canını riske atacak bi davranışta bulunmadım, bulunmam çünkü bu aynı zamanda benim kendi canımı da riske attığım anlamına gelir. Yapmam.
(ki çok tecrübeli değilim, riske hiç girmem.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar