Evet arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay önce buraya en son ben yazmışım, tekrar ben yazıyorum.
Bildiğiniz gibi distribitörümüzün bence biraz sessiz kalması, 2 yıldır yeni ürün getirmemesi, 2018 yılı 2. yarısına girdiğimiz halde halen daha 2016 model ürünlerin de satılması bizim modelin piyasada unutlulmasına sebep oldu. Keşke daha çok çalışıp, biraz da biz kullanıcıların yanında olsalar, pozitif etkileşimlerde bulunsak ve varlıklarını yanımızda hissetsek. Ama malesef Hero Hunk modelini 5 bin lira deseniz kimse almıyor. Ben de sattım 4.750 ye.
Bu kadar sağlam, taş gibi ve tabiri caizse vur kırbacı gitsin bir ürün var, 1 depo ile 550 km menzil gibi bir yakıt tüketimi var, yetkili serviste manet 10 lira, egzos koruma 25 lira, bakımlar 80 lira. Ama malesef distribitör bana göre bu ürünü kullanamadı. Keşke sesimizi duyup şuradan iki kelam edebilseydik, önerilerde bulunabilseydik ama yok. Ben de satıp Hero'yu terk ettim. 200 lük Hunk gelecekmiş. 125 lik enjeksiyonlu Ignitor modelini önce Mayıs için gelecek dediler, olmadı web sitelerinden tarihi silip Haziran yaptılar. O da olmadı komple tarihi sildiler. Ignitor ne zaman gelecek belli değil yani. 200 lük Hun da Kasım deniyor. O da 2019 da anca gelebilir. Doğru düzgün bir politika izlense hadi 2017 de komple yattın, 2018 Mart'da ignitor, Haziran' da Hunk 200 getirse, biraz kullanıcı ile muhatap olsa ben yoluma Hero ile devam edebilirdim. Şimdi 400cc çift silindir motor yaptık. Abs li fiyatı 15 bin dese yine almam. BEnim için, üzülerek de olsa Hero bitti. Diğer Hint markası ile 2016 yılında bilinirlikleri kafa kafaya gidiyordu. Ama diğer adamlar ne yaptı, arka arkaya yeni modeller, 400 lük motorlar, yok Türkiye turu, yok servis günleri, 150 cc ler 160 cc ler, cafe racerlar. Adamlar çalıştı.
Ekrem abi var, bu forumda milletin nazını çekti, dert dinledi, çözüm üretti. Bizim firma bunları yapmadı. Veya ben göremedim.
Motor fiyatları oldukça yükselmişken, aldığım fiyatın daha da azına, 4.750 liraya bana doğru düzgün sermaye olmayacak bir paraya sattım. Burada distribitörün doğrudan bir suçu yok. Ama çok severek ve isteyerek aldığım, çok severek kullandığım motorumu, piyasada iyice bitecek-unutulacak endişesiyle sattım.
Bana zararı hadi olsun 500 TL Satış-servis işi yapanlar bence maddi açıdan asıl mağduriyetlerini yaşayabilirler diye tahmin ediyorum.
Bitti
Ve tabi ki ne olursa olsun imza;