O da olsun, ama madem birşeyleri düzeltmeye niyetlendik;
- Yolları çukurlu olan, kasisleri standart dışı olan, işaretleme yapılmamış,
-Altyapı için kullanılan kapakların, hemzemin olmayanları için,
-kaldırımları bozuk olan, engelliler için uygun olmayan,
-yağmur sonrası yeterli tahliyeyi sağlayamayan,
-çimleri olması gerektiği gibi sulamayan, yola da taşıran (geçen hafta perşembe o yağmurda Atatürk havaalanı yakınında çim suluyordu adamlar. Çüşşşş)
-Motorlar ve bisikletler için merkezi yerlerde yeterli park alanı oluşturmayan;
belediyelere de ceza kesilsin mesela???(+karayolları)
Yonca kavşaklarda dışa eğimli yol yapan yaşam formlarına da birşeyler yapılsın.???
Ya da bunlar öylece kalsın mı? Hep sana,bana,ötekine mi girsin?
Emniyet şeridine gerek kalmayacak şekilde bir trafik düzeni sağlamak benim görevim mi? Sağlamayana da ceza kesmeyelim mi?
Siz seçtiklerinizi, bu işleri de düzeltsinler diye seçmediniz mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:51 ----------
Yeri önemli değil, her yerde aynı problem vardır eminim. Yaz boyu yatıp, okullar açılınca yol yenileme, altyapı zart zurt çalışması yapanlara bişey yapmayalım mı?
Köprülere, olması gerekenden daha fazla araç için taahhüt vererek beni borçlandıran kişiler cezasız mı kalsın mesela?
Böyle bir fiyaskoya imza atanlar suçsuz, ama x kişisi emniyet şeridi kullanmayınca herşey düzelecek öyle mi?
Yahu geçin bu işleri.
"Yap-işlet-devret modeli ile ve Garanti ödemesi'' verilerek yapılan Kütahya-Afyon-Uşak bölgesindeki Zafer Havaalanı için 2012-2016 yılları arasında 4 milyon 73 bin 181 yolcu garantisi verildi. Ancak bu sürede havaalanına sadece 170 bin 534 kişi geldi. Müteahhide 3 milyon 902 bin 647 yolcunun parası devlet bütçesinden ödendi. Sadece 2015 yılında bu havaalanından geçmeyen yolcular için devletin kasasından 5 milyon Euro çıktı."