motosikletaksesuarlari.com iGuvenilir mi

bazi urunlerde ciddi 40 indirim soz konusu ama daha once internetten ekipman sipariş etmedim. bu site guvenilir mi daha once alisveris yapan oldu mu

İstanbul'daki sayılı büyük mağazalardan birisi . Çeşit bol YouTube da devamlı isteğe göre ekipman tanitimi yapıyorlar .

En ufak sıkıntın olmaz .

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
hemen bostancı'da mağazaları var, oradan da gidip alışveriş yapıyorum, depo falan değil, %100 güvenebilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güvenilirliği konusunda sıkıntı yok defalarca alışveriş yaptım ancak kargo geç geliyor birde bir çok ürün başka yerlere göre pahalı bence.

Güvenilir , mağazaları da var fakat internetten alınan indirimli ürünlerde genelde eski üretim oluyor. Bu kask dışındaki ekipmanlarda sorun değil fakat üretim tarihini öğrenmeden internetten kask sipariş etmenizi tavsiye etmem.

Güvenilir yerdir, ben çokça alışveriş yaprım.
Mağaza Bostancı'da.
Yakınsan git oradan bak, öyle al.

bazi urunlerde ciddi 40 indirim soz konusu ama daha once internetten ekipman sipariş etmedim. bu site guvenilir mi daha once alisveris yapan oldu mu

hocam internet sitesinde siz indirimli ürünleri görebiliyor musunuz? bu site youtube dan sık sık indirim duyurusu yapıyor. ancak düzenli takip ettiğim bir çok ürünün fiyatı aynı. %40 indirimlere tıklayıp giriyorum, fiyatlar yine aynı acaba başka bir yerden mi bakılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar