Motoru Salona Süs Olarak Koymak

Bir zamanlar salonumda deneyimlemiştim. hornetim ve nc 750 ile :) sonra nemi oldu evi taşıdım şimdiki ev giriş değil haliyle motoru koymam çok çok zor :) ha bu arada eve gelen misafirler de bu durumu pek seviyorlardı

Peki böyle dönemsel motoru yatıracağınız vakit yağı komple boşaltıyor musunuz? Kullanılacak vakit geri koyulmaz üzere? Yoksa olduğu gibi kalıyor mu? Kapalı alan çalıştırılmadığınızı varsayıp soruyorum.

Benzini boşaltmaya bile gerek yok bence yepyeni motor paslanacak depo tıkanacak bi karbüratör yok ki?

önce bi güzel yika motoru, kurut ve akabinde eve cikar.
altina sivi gecirmeyen bir paspas/hali ayarla ve tekerleri yerden kesecek sekilde yerlestir!

birlikte film izleyin, yemek yiyin, vakit gecirin.
bir iki tamir yapin, temizlik yapin, yaglamasini yapin..

aYrON2.jpg

Son düzenleme:
Şahsen motosikletleri eve değil de terasa çıkarmak için günlük olarak kullanabileceğim şekilde bir vinç tertibatı kurmayı planlıyorum. Bakalım, ileri zamanda listedeki projelerden biri...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
.. evinde motoru ile sevişirken eşine yakalanan adam savcılık tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...

Sevişme olunca kolay kolay birakmazlar. Tecavuz olsaydi sorun yoktu. Tecavuz edip bi de öldurseydi motosikleti suclu bulurlardi. Hele bi de motosiklet resit degilse maas baglayip okul yaninda ev falan verirlerdi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hybrid pcx olsa kolay, hatta tedbirlice olurdu
süs gibi dursa da eksozu bacalanıp cogeneration olarak kullanılabilir
doğalgaz kesilirse, elektrik üreten soba

Son düzenleme:
Bekar ve tek başına yaşadığını sanıyorum. Evli adam böyle bir şeyi aklından bile geçiremez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar