Bu motor satışa sunulmadı dimi hala ? gerçi alan olur mu bilmem ama kesinlikle müthiş görünen bir motor
Yuvarlak farlı motorları nedense çok seviyorum. Fuarda da inceleyip çok beğenmiştim. BN251 ile arasında ciddi kalite farkı var. Güncel fiyatı ne oldu acaba son zamlardan sonra. web sitesinde fiyat yazmıyor artık.
Güzel olmuş
Sesi katalitik konvertöre dokunmadan da epey iyi meretin.
360 derece krankın özelliklerinden biri bu ses. Ben seviyorum ama uzun yolda yüksek devirde bir süre sonra kafa yorabilir. Ben bayramda 3000 km. civarı yaptım. Kulak tıkacı kullandığımdan pek etkilenmedim.
Egzoz değiştirdiğinizi farketmemiştim.![]()
MCN'den bişey anlaamadım ben çok ilginç yorumlama ve puanlama metotları var gibi geliyor :jocolor: oialdemir paylaşacağın videoda uzun yol deneyimi ile ilgili bilgiler aktardın mı? 250 cc ile ilgili haber alan var mı yada 250cc olanında hangi motor kullanılmış bilgisi olan varsa aydınlatsın beni
Seneye buna mı geçsek
https://www.youtube.com/watch?v=uSbOyahOvBA
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
250 cc leoncino da BN251 bloğu var. Ama prototip bitmemiş gibiydi. 2019 sonlarını beklemen lazım. Ben olsam CB 250 R a bakardım.
CB250R 25 bin küsür fiyata sahip BN 251 17bin küsür arada ciddi var fark teknik özellik olarak eğer Leoncino 250 BN 251 ile aynı özellikte gelecek ve yakın bir fiyata sahip olacaksa çok tercih edilecektir.
CEO su şuan Çin' de diye biliyorum. Bakalım ne modellerle dönecek.