branda alıyosun babacım çepe çevre sarıyosun alttan da ufak bi kilit. bitti gitti.
sıkma canını bu kadar
sıkma canını bu kadar
branda alıyosun babacım çepe çevre sarıyosun alttan da ufak bi kilit. bitti gitti.
sıkma canını bu kadar
++ tamamen katılıyorum.kimse kimsenin 5 dakikalık zevkinin maddi manevi zararlarını taşımak zorunda değil.
Eğer etrafta branda kesmeye meraklı biri varsa benim gibi yeni branda almaz yama atar durursun. Motoru sattım 4 yamalı brandası duruyor.branda alıyosun babacım çepe çevre sarıyosun alttan da ufak bi kilit. bitti gitti.
sıkma canını bu kadar
Benim motorun ön tekerini devamlı tekmeleyerek alarmlı disk kilidini öttüren çocuğun babası "Abi alarmın sesi çocuğun hoşuna gidiyomuşta ondan" demişti.Alarmlı disk kilidi olursa brandaya dokunulduğu an öter. Abus disk kilidi hassas olduğu için öyle oluyor yani. Brandayı kaldırıp alarmı öttürüp hala motoru kurcalamakla uğraşırlarsa artık kamera falan bağlatıp kimin çocuğu olduğu öğrenmek kalır geriye.
kendimi bildim bileli çocuklara sert davranırım sadece piskolojik hiçbiri ne motorlarıma nede araba ma yanaşmaz
çikolata fabrikasında çalışıyorum arada çikolata veririm arada dondurma alırım ama mesafe her zaman var
ters bakarım yüksek sesle konuşurum kimse yanaşmaz
motor araba fark etmez
benim çocuğum kimsenin malına zarar veremez malum kimsenin çocuğu da benim motora dokunamaz
bahçede top oynasınlar bağırığ çağırsın ama motora dokunamazlar
esenyurttaki çingene çocukları bile mi?
ben çingen şopar ayırmam basarım şamarı![]()
Hukuki yönünü bilen arkadaşlar yorumda bulunursa makbule geçer diye düşünüyorum.
Apartman yönetiminin, kamera taktırmaktan tutun da çocuklu aileleri topluca uyarmaya kadar gerekli tedbirleri almamak bakımından sorumluluğu nedir?
Çocuklarının başkasının malına (park halindeki motosikleti devirip sinyalini kırmak gibi örneğin) verdikleri zarardan çocukların velileri sorumlu tutulur mu?
Konuyu madem iyi komşuluk ve iyi aile terbiyesi çerçevesinde çözemiyoruz, en azından hukuki çerçevede çözme yolu kalmamış mıdır, ülkecek geldiğimiz nokta bakımından?
Diğer türlü, gücü gücüne yetene mi oluyor?
Ağız burun kırmak da ne oluyor?